Eğitim & Kariyer İnşaat teknolojisi bölümününden inşaat mühendisliğine geçmem zor olur mu yaa? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler9 ay Mimarlığa da geçişi vqrmış ama inşaat daha mantıklı geldi gibii banaaaa gibi gibiii kimisi dgs ye zor diyo kimi yks den kat kat kolay diyor omg kafayı yedimmmn İnşaat teknolojisi bölümününden inşaat mühendisliğine geçmem zor olur mu yaa? Cevapla Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Yorgun_Panda Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Sen 2 korona 1 darbe bilmem kaç seçim atlatmış ve 2025 e sağ salim çıkmış birisin. Zor senin göbek adın be 😀 0 2 Yorumla Soran 9 ay Yüaaaaaaa ULAAAAAN GAZAAA GELDİMMM HAAAAAAA Yorumla Yorgun_Panda 9 ay Aha 2026 ye gireceğiz gel biz seni mühendis yapalım millet biraz inşaat görsün :) Yorumla
DünyayıGeziyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Dikey geçiş sınavı çok zor. Aşırı matematik gerektiriyor 0 1 Yorumla Soran 9 ay Çalışırız sonunda iş imkanım olacaksa extra ingilizceyi de sökerim yeter ki iş olsun Yorumla
casper2025 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 9 ay Eğitim & Kariyer konusunda 303 cevap paylaştı. Zor be ya 0 1 Yorumla Soran 9 ay Dgs zor mu reis girdin mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen 2 korona 1 darbe bilmem kaç seçim atlatmış ve 2025 e sağ salim çıkmış birisin. Zor senin göbek adın be 😀
Yüaaaaaaa ULAAAAAN GAZAAA GELDİMMM HAAAAAAA
Aha 2026 ye gireceğiz gel biz seni mühendis yapalım millet biraz inşaat görsün :)
Dikey geçiş sınavı çok zor. Aşırı matematik gerektiriyor
Çalışırız sonunda iş imkanım olacaksa extra ingilizceyi de sökerim yeter ki iş olsun
Zor be ya
Dgs zor mu reis girdin mi
Değil
Dgs zor mu ya