Objektif şekilde yorumlar mısınız?

Ben üniversiteliyim, mezun olmak için 4 ay staj yapmak zorundayım. Staj yaptığım yerde çok haksızlık yapılıyor
1-Ben maaşlı çalışan olmamama rağmen çalışanların işe giriş çıkış saatlerinde, tam gün ordayım. Bence en iyi ihtimalle yarım gün olabilirdi, veya sabah birkaç saat geç gidiş/akşam birkaç saat erken çıkış gibi esneklik gösterilmeliydi.
2-Hiç bir ödeme yok. Liseli stajyerler asgarinin 3'te birini alıyor, ama üniversitelilere yok. Tam tersi olmalıydı. En büyük haksızlık bu. En az 5, en fazla 7 bin verilmeli diye düşünüyorum.
3-Para vermiyorlar bir de yol/yemek masraflarını da karşılamıyorlar. Ücretsiz servis varmış, orada da stajyer olduğumu öğrenince kabul etmediler, üstelik servis yarısından azı dolu gidip gelmesine rağmen. Ben servisle kendim iş arkadaşlarımla konuşup hallettim.
4-İş arkadaşım maaşlı çalışan ama sürekli kafasına göre geç geliyor, erken çıkıyor. Aynı ortamda çalışıyoruz sonuçta, kim olsa bu duruma sinirlenir. Ve maaşlı çalışan böyleyken benim stajyer olarak tam gün işte olmam bekleniyor.
5-Bir de kendilerine "Ödeme yapmıyorsunuz, en azından yol/yemek masraflarını karşılayın" gibi hafif tersleyen bir mesaj gidince, -haklı olarak- ona da "Anlıyorum, zor koşullarda gidip geliyorsunuz, ama kurallar böyle" gibi bir dönüş yapmaları gerekirken, tersleyici bir cevap almak
Yorum sizin
Güncellemeler
9 ay
Ve servis en fazla yürüyerek 10 dakika sürmesi gerekir, ama ben servise binmek için 25 dakika yol yürüyorum
Objektif şekilde yorumlar mısınız?