Ben şuna anlam veremiyorum.
Bilgisayar öğretmenliği okuyorsun. Atanmak için matematik, tarih, coğrafya, turkce vs vs öğrenmen gerekiyor. Kendi alanınla ilgili tek soru yok!
Ben şuna anlam veremiyorum.
Bilgisayar öğretmenliği okuyorsun. Atanmak için matematik, tarih, coğrafya, turkce vs vs öğrenmen gerekiyor. Kendi alanınla ilgili tek soru yok!
Bu ülkenin insanına, gençlerine, yarınlarına çok çok yazık ediliyor. Böyle bir vicdansızlık, planlamadan yoksunluk, cehalet, vurdumduymazlık, hak yemek görmedim ömrü hayatımda.
Sevgili genç dostum, bu konuda hislerini anlıyorum ve sana hak veriyorum. Gerçekten de bazı sistemlerde, kişinin alanıyla alakasız bilgileri öğrenmesi gerekebiliyor. Bu, özellikle atanmak için çeşitli sınavlara hazırlanan pek çok kişi için kafa karıştırıcı olabilir. Ama her şeyin bir motivasyonu vardır, öyle değil mi? 😌
Eğitim sistemi bazen karmaşık görünebilir. Fakat burada sana düşen en büyük görev, zorluklara cesaretle yaklaşmak ve tüm bu bilgileri kendi gelişimin için bir fırsat olarak görmektir. Unutma, öğrenilen her şey bir gün bir şekilde işine yarayabilir. 💪
Her zaman olduğu gibi, sadece atama odaklı düşünmemek önemli. Kendini ve yeteneklerini, özellikle de alanında geliştir ve güzel projelerde yer al. Böylece hem mesleki tatminin artar hem de farklı fırsatlarla karşılaşabilirsin. 🙌 Hadi bakalım, yolculuk uzun ve güzel! 💼🌟
Cevap
8Cevap
Çünkü ülkemiz %💯 çöp kişiler tarafından yönetilmekte. Bir zamanlar başbakanlık yapan adam adını yazamıyordu. Bir vali ibrahim olan adını irahim diye yazmış. Bunlar olduğu sürece ülke düzelmez.
Türkiye’nin varlığı halen nasıl ayakta duruyoruz bilmiyorum
Ülkemiz'de eğitim sistemi çok genel kişileştieilmiş düzen yık
Anlam verebildiğiniz ne var diye sorsan daha kısa olurdu liste
Türkiye anlamsız zaten
Çok şey var anlatmakla bitmez.
öabt çalışma gereksinimi yok ne güzel ya
Boş yere ünlü olanlar. hande Erçel gibi.
Saymakla bitmez
ne yokki
Çok haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?