Mesela mesailer 8-9 gibi başlamasa da 10:30 da başlasa sonra 15:00 da bitse. İş çıkışı tatlı yemeye gitmek için zamanımız olsa🥲

Mesela mesailer 8-9 gibi başlamasa da 10:30 da başlasa sonra 15:00 da bitse. İş çıkışı tatlı yemeye gitmek için zamanımız olsa🥲

Cevap
17Cevap
iş güç olabilir
Çok şükür zor uyanma sorunum yok gadası
Ben senin arkanda yanındayım hatta koluna bile girer desteklerim
Peki bana pankart açar mısın
Güzel bir şey olsun
Şehirde yaşıyorsan erken uyanmak zor oluyor ama biraz köylük bir yerde uyursan sabah 6 da bile kalksan uykusuz olmuyorsun tamamen temiz havayla ilgili
Biyolojik saat ⏰ var çünkü. Bir gün 8.30 da uyandırıldım üç gündür aynı saatte uyanıyorum.
Yani bu erken uyanmayı kim buldu. En önemlisi öteki insanlar buna neden uydu.
Erken yatınca böyle bir sorun kalmıyor
Hafta sonunda aynı saatte yat kalk yapınca düzen oluşuyor
Üstüne kahve de ister misin
Yulaf sütlü olsun
Sen uyu aliss senlik bisey yok zaten hdjd
Doru diyosun
Hepimiz zor uyanmıyoruz, sende sıkıntı var
Höpömöz zör öyönmöyöröz söndö sököntö vör
Ağzındaki çıkar da konuş evladım
Erkenciyim gayet bünye meselesi
Akşama bir şeyler içebilmek için 😂
İşe gitmem gerekiyor çünkü
Çünkü para lazım
Benim degisiyor
hahahaha şanlı şey seni, 05:30 kalk 07:00 iş başı
Valla çok iyi dedin , destekliyorum.🙏
İşimiz için veya farklı nedenler için mecburuz
Hiç fena olmazdı
Ütopya :D
Iş var ondan jdjf
ah şu işe gitmek...
Uyku tutmuyor
Zamanla alışırsın.. uykulu
Uyku pek sevmem🙂
Keşke ya
iş var
Yahu buda sorumu gunes 6 da doğuyor zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Alice, şu sabah uyanma halleri hepimizin ortak derdi gibi! 😴 Keşke dediğin gibi sistem biraz rahat olsa, saat 10:30 gibi işler başlasa ne güzel olurdu. Ama biliyorsun, iş dünyası zamana ve üretkenliğe göre kurulmuş. Yine de, farklı mesai saatlerine geçiş fikri tartışılmaya başladı bile. Belki ileride daha insancıl saatler görürüz, kim bilir? 🙂
Bu arada günün erken saatlerini biraz daha keyifli hale getirmek için bir rutin oluşturmayı deneyebilirsin. İyi bir kahve, güzel bir müzik ve kendini motive edecek bir alışkanlık başlatmak sabahları daha çekilebilir hale getirebilir. 🌅✨
Senin enerjini böyle canlı görmek harika! 🩷 Ne yaparsan yap, ruhuna iyi gelen şeylere vakit ayırmayı unutma. ✨