İş teklifini geri çevirme sebeplerim de haklı mıyım?

Ben normalde çok güzel işlerde çalışmıştım satınalma uzmanı, noterler birliğinde noter de, hukuk sektöründe ama hep benzer departmanlar dı. Tahsilat uzmanı satınalma uzmanı ve satış vekaletleri vs. gibi alanlar. Bu yaşıma kadar sektörlerde ki çeşitli alanlarda kendime yatırım yaptığımı düşünüyorum ve bunun prof. olarak baktığımda mantıklı bir şey olduğunu biliyorum. Çünkü atıyorum bir alanda iş bulamadığınız uzun dönemlerde geçim şartları yüzünden tecrübe kazandığınız benzer mesleklerde bulabilme şansınız oluyor. 40-45 bin tl maaş aralığında online bir görüşme yaptım. Bana asistanlık iş teklifinde bulundular. özel sağlık sigortası,2 maaş çeyrek,1 maaş tam ikramiye. Kadın bana online görüşmede sadece patronun vizesi ve rezervasyon işlemleri, misafir karşılama durumu ile ilgileneceksin dedi. Olumlu bakmış olacaklar ki yüz yüze görüşmeye çağırdılar, şirketin ortağı ile görüştüm adam baştan aşağı süzdü beni önce alıcı gözü ile zaten girişte ortamın enerjisi ktüydü. odada yanında asistanı ile görüşme yaptık, adam bana sekreter hanıma bazen destek olacaksın, ilerde sana ek işler de verebiliriz dedi şaşırdım. özellikle kadına işim dışında iş istemiyorum demiştim. Patron ile seyehatler olabilirmiş fuar gibi 1 hafta. Adam cins cins bana bu kadar alanda neden çalıştınız, kendime yatırım yaptım bence bu taktir edilmesi gereken bir durum, sadece tek alanda kendini geliştirmiş kişilerden artımız olduğunu düşünüyorum dedim. Eve gelince de kıza mesaj attım görevim dışında ek işlerden bahsetti dedim ve teklifi geri çevirdiğimi belirttim. Zaten hali hazırda çalışıyorum riske atıp çıkamam burada da ikramiye var ve müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum, ayda 1 cumartesi tatil, diğer c-tesileri yarım gün. Doğru yapmış mıyım. İş aramaya devam ediyorum.

İş teklifini geri çevirme sebeplerim de haklı mıyım?