BBir erkek neden böyle davranır, amacı ne?

Aynı iş yerinde pozisyon olarak benden üstte çalışan bir erkek bu. İşe ilk başladığımda bana ilgisini fark etmiştim, baya uzun bir süre de beraber çalıştık. Evet bende hoşlandım fakat profesyonel ortamda müdürümüzün hoş karşılamayacağını düşündüğüm için kahve teklifini reddettim. Sonra bu adam hayatına bir kadını aldı ama kadın tamamen bana benziyor. Bütün bu dönem boyunca da bana hep bildiğiniz eziyet etti pozisyonunu da kullanarak, uğraştı durdu benimle. Haftasonu ekipçe dışarı gidecektik, diğer kimse gelmedi biz bu adamla yalnız kaldık ve konuştuk. Bana işe alınırken zaten müdürün bizim beraber olmamızı istediğini, benimle özel ilgilenmesini ilettiğini söyledi. Şok oldum. Ondan bir dönem hoşlandığımı, fakat artık arkadaş olarak gördüğümü söyledim çünkü gerçekten kendi içimde aştım, beni çok kırdı çok uğraştı benimle. Sonra bana neden söylemedin, söyleseydin seninle ilişkimiz olabilirdi, en büyük hayalim sendin benim dedi. Ben elbise giyindiğimde benimle dalga geçerdi düğüne mi gidiyorsun işe mi belli değil diye, hafta sonu sen elbise giyince benim içim gidiyordu falan dedi bana. Sonra ertesi gün gitmiş konuşmamızı ofisteki herkese anlatmış. Altını çiziyorum bu adamın sevgilisi var, ve ona sevgilisi olduğunu bunun hoş olmadığını söylemiştim. Müdüre bile anlatmış, müdür çok sinirliydi dün, ofisteki herkes gülüyor sırıtıyor bana sürekli, benim adım çıktı. Bir gün önce böyle konuşurken ertesi gün neden adımı çıkartıyor?

BBir erkek neden böyle davranır, amacı ne?