Eğitim & Kariyer Merhametli adaletli ve duyarlı bir kadınım hangi meslek bana uygun? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Avukatlık isterdim ama yaşım 33 ilkokul diplomam var sadece nasıl olacak? Açık öğretime seviyem bile yok Güncellemeler9 ay Napcam ben Merhametli adaletli ve duyarlı bir kadınım hangi meslek bana uygun? Cevapla Meslek Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Eğitim & Kariyer konusunda 375 cevap paylaştı. Ümitsizlik vermek istemem ama yaşın geçmiş.Onun yerine ne iş yaparsan onun en iyisini yap. 0 0 Yorumla
Emir_34_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 9 ay Kendin gibi evlat yetiştirip, topluma katman daha sağlıklı olmaz mı? 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 9 ay Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. Merhametliysen avukatlık senin için çok zor olurdu. 0 2 Yorumla Soran 9 ay Sen avukat mısın? Neden zor olurdu adaletliyim birde Yorumla SarışınHukukçu 9 ay Her zaman haklı savunamazsın Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Bu saatten sonra dünyanın en zor işi en zor mesleği annelik uygun olur. Merhametli duyarlı adaletli Anne yok denecek kadar az 0 0 Yorumla
leondiefparadoksu77 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 9 ay Rehabilitasyon merkezleri özel eğitim falan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ümitsizlik vermek istemem ama yaşın geçmiş.
Onun yerine ne iş yaparsan onun en iyisini yap.
Kendin gibi evlat yetiştirip, topluma katman daha sağlıklı olmaz mı?
Merhametliysen avukatlık senin için çok zor olurdu.
Sen avukat mısın? Neden zor olurdu adaletliyim birde
Her zaman haklı savunamazsın
Bu saatten sonra dünyanın en zor işi en zor mesleği annelik uygun olur. Merhametli duyarlı adaletli Anne yok denecek kadar az
Olmaz artık sırayla her şeyi okuyup mezun olman gerek
Öğretmen olabilirsin
İşin zor
Rehabilitasyon merkezleri özel eğitim falan
Senden mimar bile olur hemen başla
Kasaplık
İmam ol
Bakici