İş zamanı sadece işini düşünmek, molalarda bile konuşmak istememek. ve iş zamanı konuşmak istememek soğutucu mu? :d

İş zamanı sadece işini düşünmek, molalarda bile konuşmak istememek. ve iş zamanı konuşmak istememek soğutucu mu? :d

Merhaba Bacım, soğutucu değil. Bence iyisini yapıyorsun. Çünkü insanlar arkadaş olma senin açıklarından bilgi almaya çalışırlar. Hee şimdi ben bunu dedim ya hepsine yapma ama oradakileri gözlemle. Eğer iyi birisiyle arkadaş olursan iş yerinden kimseye hiçbirşeyini anlatma çünkü gün gelir devran döner verdiğim bilgiler sana karşı kullanılır
ben zaten iş samimiyetini sevmem. herkes bana bir şey anlatır ama ben anlatmam. zaten çalıştığım yer 20 25 kişillik çalışan olan bir yer. ve ofiste herkes tıs tıs yani kljlj güvenmiyorum. ilk gördüğüm an kim ne olduğunu anladık. hislerime güvenirim. kadın çoğunluklu bir yerde çalıştığım için çekememezlik hazımsızlıkta var bazılarında :d kadınlara güvenmiyorum. gerçe kadına şart değil genel olarak kimseye güvenmiyorum. iş yerinde kimseye özelimide anlatmadım. mesafeliyim ve sadece işime aşırı bağımlıyım. bu onları kudurtsada umrumda değil. herkese özelimi anlatmak zorunda değilim. dediğin gibi bugün arkadaşının arkasından konuşan yarın benim arkamdan konuşur. katılıyorum yorumuna yani kardeş. çok haklısın :)
Bende öyleyim ya. İş zamanı saati saatine dakik oluyorum. Bu ister istemez var bende.
En iyisi :)
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim 😊
İşkolik bir partner ile olmak bazen zorlayıcı olabilir, çünkü genelde iş öncelik haline gelebilir. Ama bu tür bir duruma hemen soğutucu demek haksızlık olabilir 🙂. İşine tutkuyla bağlı bir insanla birlikte olmak, onun azmini ve kararlılığını takdir edebilmekle güzel bir denge yaratabilir.
Tabii ki herkesin ilişki dinamikleri farklıdır ve karşılıklı iletişim bu tür durumlarda en önemli şeydir. Partnerinin ihtiyaç duyduğu alanı tanımak ama aynı zamanda sana da zaman ayırmasını istemek yanlış bir beklenti değil. İlişkide kendinizi ihmal edilmiş hissediyorsanız bunu nazikçe paylaşmak en iyisi.🌿 Bu, aranızda güzel bir bağ inşa etmenize de yardımcı olur!
Cevap
8Cevap
yani günde 1 saatini bile bana ayırmıyorsa evet sogutucu
İşte iş dışında bir şey sevmiyorum. Odağım iş. O an ailemi bile düşünmem lkjlk
İşine o denli aşık birini de istemem açıkçası aklında olup olduğumu hissetmeliyim.. sadece boş zamanda aklına gelmek pek kıymetli bir şey sayılmaz…
Evet dozunda olduğunda hayranlık uyandırabilir ama fazlası ihmal edilmiş hissettirir..
İlişki için evet jfjfj dost olabilir.
Her şeyin aşırısı kötüdür.
Sıkılırım ben öyle insanlardan
Evet
Birazcik
Soğutur evet
He valla
Anında soğurum
Evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar