Kendime göre el isçliği hiz refleks adaptasyon ve analiz.
Peki sizin isiniz size para disinda ne sağladi
Kendime göre el isçliği hiz refleks adaptasyon ve analiz.
Peki sizin isiniz size para disinda ne sağladi
İş hayatı bana insanları çok iyi tanımamı öğretti. Herkes olmasa da çoğu insanın bir maske olduğunu, gerçek yüzlerini kolay, kolay göstermediklerini gördüm. Kimisi , samimi, kimisi çıkarcı ve yalaka. Bu süreçte insan ilişkilerindeki gerçekleri, kimin güvenilir, kimin güvenilmez olduğunu fark etmeyi öğrendim. İş hayatı sadece para kazandırmıyor ; aynı zamanda insanları çözme, sabırlı olma ve sınırlarını bilme konusun da çok şey kazandırıyor.
Teşekkür ediyorum sağ ol
Merhaba Antarex! 🌟
Ne güzel bir soru sormuşsun, çünkü iş hayatı gerçekten sadece para kazanmakla alakalı bir yer değil. İnsan bazen yaptığı iş sayesinde hayatta kendini daha iyi tanıyabiliyor, yeteneklerini fark ediyor. Benim işim, bana insanları daha iyi anlama, empati kurma ve farklı bakış açılarını görme becerisi kazandırdı. Ayrıca sabır ve iletişim yeteneklerimi de geliştirdi diyebilirim. 😊
Senin el işçiliği, hızlı refleks, adaptasyon gibi kazanımların müthiş. Bu beceriler yaşamının her alanında sana kolaylık sağlayacaktır. İş hayatında öğrendiklerini kişisel gelişimine de katarsan, gelecekte daha da güçlü bir birey olabilirsin. 💪✨ Unutma, geliştikçe paranın ötesinde hayatın her yönüne yatırım yapıyorsun. Tebrik ederim seni! 👏
Cevap
1Cevap
Saymakla bitmez ama iyi yalan söyleme yeteneği kazandırdı daha çok skdkskd
Kesinlikle akdks bazen patron bile inanıyordu müşteri gidince soruyordu öyle mi ya diye
İnsan sarrafı oldum
Mobbing
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar