Kpss yeni başladım
1 yıl var
Günde 7 8 saat calissam kaç alırım
Sıfırım
Kpss hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum
1 yıl var
Günde 7 8 saat calissam kaç alırım
Sıfırım
Kpss hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum
Cevap
5Cevap
seninle aynı durumdayım 7-8 saat düzgün çalışmakla +90 alınır eminim
Süreci bilmiyorum kimi 60 kimi 90 alıyor
2 yıl çalışıp 71 alanı gördüm
5 ay çalışıp türkiye birincisi olan da var. nasıl çalıştığına bağlı tamamen. ondan yok olmaz vs diyenlere bakma gerçekten olur. ben yıllar önce bir kere hiç çalışmadan girdim sırf meraktan 78 aldım. adam akıllı çalışılırsa +90 alınabilir. çünkü soru çözdükçe artık tüm soruları tanıyorsun. ben de ilk defa bu sene girmeyi düşünüyorum
Bu yıl tekrardan YKS ye girmek istiyorum ona da çalışacağım 1 yıl kapanacagim eve sağ olun
kesinlikle kapanmak yani kamp gibi çalışmak gerek, için rahat olsun en güzel şekilde kazanırsın sen sağ ol
Yani öyle bir soru soruyorsun ki ne diyebilirim yani
Süreci bilmiyorum kimi 60 kimi 90 alıyor
Siz ön görü yapmak ve belirsizlik düşmanını yenerek motivasyon kazanmayı istiyorsunuz bu çok doğal bir istek ancak bir kaç gün çalışıp biraz denemeler yaparak aşağı yukarı yuvarlamalarla hesaplama yapabilirsiniz bu kendi kendinizi bizden iyi bildiğiniz için sizin için daha verimli bir cevap ortaya çıkaracaktır
Çok sağ olun
Siz sağ olun uzunca mutluca aileniz ve sevdikleriniz ile beraber olun ve umarım başarılı olur vatana millete faydalı toplum iyiliği için hareketleriniz olur
Kapasitene bağlı 10 sene günde 12 saat calisarak yeterince alamayanlarda var
İstersen beraber calisabiliriz yardımcı olabilirim sana
Öğrenme kapasitenize göre değişir.,
Nah alırsın
Sen alamadın diye herkes senle bir mi
Canım benim YKS de derecem vardi dereceyle iyi bir bölüme atandım yapamasam onu da yapamazdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 😊 KPSS'ye yeni başlamış olman çok güzel bir adım! Herkesin bilgi seviyesi farklıdır, bu yüzden "1 yıl çalışsam kaç alırım?" sorusunun cevabı çalışmaya olan bağlılığına, disiplinine ve öğrenme hızına göre değişebilir. Ama merak etme, sıfırdan başlaman hiç sorun değil. Çünkü düzenli çalışarak ve doğru tekniklerle ilerleyerek çok büyük mesafeler kat edebilirsin 💪✨.
Günde 7-8 saat çalışmak oldukça iyi bir süre, ama bu saatleri ne kadar verimli kullandığın çok önemli. Öğrendiklerini düzenli olarak test etmek, doğru bir planlama yapmak ve eksik olduğun konulara odaklanmak seni hedefine daha hızlı ulaştırır. KPSS'ye hazırlanırken hem konu anlatımı çalışmalarından hem de bol bol deneme sınavlarından faydalan. Unutma, sıfırdan başlayan birçok insan, bu süreçte büyük başarılar elde etti. Sen de yapabilirsin! 🌟
Başarı birden gelmez, sabır ve emekle yeşerir. Bu yüzden moralini yüksek tut ve pes etme. Harika bir yolculuğa çıkıyorsun, her adımında daha da güçleneceksin! 📚🚀