Ne kadar nafaka alırım?

1 seneyi geçti evleneli. Kaynana eziyeti hat safha da, ailecek cok cimriler sadece karnimi doyurabiliyorum. Esim ailesiyle çalışıyor ve parayi babası alıyor. Bize haftalik 200 250 lira para veriyolar bir de faturalarımız ödeniyor. Esim tokat falan atiyor bir iki kere de dövdü basimdan asagi 5 kilo soguk su döktü, kapi kirmalar falan yabi hem fiziksel hem psikolojik şiddete maruz kaldim. Calismak istedim izin vermedi. Cocugum oldu annen baksin ben calisayim dedim cocugu 2 saatligine bıraktım (korona yuzunden disari çıkaramıyorum acil almam gerekenler vardi oğluma) 3 saat ac birakmis cocugumu cildirmis cocugum. Kovdular beni 6 aylik hamileyken cocugumu dusurcek raddeye geldim umursamadilar bile. 1 bilezik ve 9 ceyregimi aldilar. Dogum yapacagim zaman hic para vermediler bende 1 bilezigimden daha oldum, bozdurdum evime alisveris yaptim kendime pijama falan sonra kalani da hep cocuguma harcadim. Kalan 3 bilezigimi daha istemis kayınpeder, vermiyorum ben hamileligim boyunca pirasa ispanak yedim tavuk balik kiyma alamadim neler cektirdiniz bana. Benim guvencem onlar dedim. Babam geri vercek diyo ama yalan. Neyse. 2 aylik oglum var. Bosansam ne kadar nafaka alirim. Nafakayi en cok 1 bucuk senedir beni yari ac yari tok yasatiyolar eve hapis yasatiyolar. Canlari yansin diye istiyorum. Cunku canlarıyla paralari denktir bunlarin. Lutfen bilgilendirir misiniz?
Ne kadar nafaka alırım?