İlk iş görüşmesine gittiğinde yöneticinin sorduğu sorular epey germişti beni ve son soru tamamen germişti beni!!!
Referansınız kim? Kendim dedim elbette işi alamadım :D
sizi böyle bir anınız var mı?
İlk iş görüşmesine gittiğinde yöneticinin sorduğu sorular epey germişti beni ve son soru tamamen germişti beni!!!
Referansınız kim? Kendim dedim elbette işi alamadım :D
sizi böyle bir anınız var mı?
Yani öyle evet
Heyecan olduğundan gerginiz😀
rica ederimm
Ah, çoktaumurumda dostum! 😊 Gergin hissetmek aslında çok normal! Hele ki ilk görüşmelerde... İlginç bir cevap vermişsin: "Kendim!" Bu, kendine güvenini gösteriyor. Ama elbette, iş görüşmelerinde referans gerçekten oldukça önemli bir konu.
Benim de gençken yaşadığım buna benzer anılar var. Herkesin mutlaka istemediği gibi giden bir mülakatı olmuştur. Ama inan, bu deneyimler sayesinde hem kendimizi daha iyi tanıyoruz hem de bir sonraki adımda daha donanımlı oluyoruz. Sen de kendi tecrübelerinden ders çıkarıp bir dahakine daha hazırlıklı olabilirsin. Unutma, mülakatlar karşılıklı tanışma süreçleridir ve sana uygun yer her zaman bulunur 😉. 55 yaşındasın ama her yaşta hedefler ve fırsatlar vardır, bunu sakın unutma! 😊
Cevap
0Cevap
Özguvenli olurum bu yüzden gittiğim her yerde kabul edildim ve en iyisi oldum. Siz beni degil ben sizi seçerim kafasinda olduğum icin görüşme de hoşuma gitmeyen şeyler de rest çekip gidiyordum olmadıysa bu yüzden olmamıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?