Lisede tutanak tutulunca neyi etkiliyor? noluyo?

ARKADASLAR LUTFEN HEPSINi OKUYUN ACIL YARDim!!! Tutanak tutmak isterse imzam gerekirmi atmazsam ne olur agsg bjde digerlerini okugun lutfen

Arkadaslar ogle arasinda arkadaslarla konusuyoduk 9 10 kisi ortam felan mudur yardimcisi geldi laf felan atti bizim m yardimci genelde igneleyici konusur baya dalga gecerler bende o sirada snapten video cekiyodum hoca gitti sandim telefonu ters dondurdum hocayi arkasindan cekiyom saniyom hoca arkamdaymis onu cektigimi gordu

videoyu izlettim adaminda sadece burnu cikmis arkamda oldugu icin ven kapida saniyorum orda ben varim benim videomu cekiyodun diye sinirlendi telefonu ver dedi vermedim sonucta ogle arasindyiz okulda yasak degil tel video cekerken o geldi ki sadece burnu cikmis

Adamda ya telefonu ver ya tutanak tutcam dedi vermedim 10 kisiye yuksek sesle herkes odama tutanak tutcam sahit olcaksiniz imzanizi alcam dedi

Kimse kalkmadi hatta bir arkadasim hocam biz sahit olmak istemiyoruz dedi

Hoca egosunu tatmin edemeyince annemi aramis iftira atmis adama sen kimsinki kustah felan demisim guya okuldan atcam tutanak tutcam feln demis annem cellalenmis ariyo bagiriyo falan babam saolsun sana guveniyom ben dedi

Bu adam herkez hakkinda iftira atan bir adam hatta bikere arkadasimin annesine baska bir arkadasim hakkinda bu kiz göbegini deldirdi babasi bana geldi kizim gobegini deldirdi napicam dedi diye iftira atip arkasimi diger arkadasimin annesinkarsisinda kotu gosteren birisi ki gobek felan deldirmemisti arkadasim dusunun hoca tutanak tutarsa imzam gerekirmi atmazsam bisry olmazmi falan napiyim tutmak isterse acil yardim
Lisede tutanak tutulunca neyi etkiliyor? noluyo?