Sabah öğle ve gece vardiyası. Gece 12/8 ..
Bana zor geliyodu uyku düzenin mal gibi oluyodu sersemlesiyodum felan. Sizce
Bana zor geliyodu uyku düzenin mal gibi oluyodu sersemlesiyodum felan. Sizce
Yıllarca bu sistemde çalıştım hala da çalışıyor ekibim, çok zordur hele ki geçişleri düzgün ayarlamaz çalışanı ödüllendirmezler ise vardiya işkenceye döner. Gün algılarını kaybederler asosyal yalnızlaşan kişilere dönüşürler.
Aynne öyle gün algısı kayboluyor. Ne kadar gelip yatsan da gece uykusu gibi olmaz ki
Nasıl ödüllendirme
Vardiya amiri misin sen işin nedir
Ne işin yöneticisin ama bana da iş verrr😂😂
Merhaba! 🌸 Öncelikle sesine kulak veriyor olmak çok değerli. Kadın olsun erkek olsun, 3 vardiyalı çalışma düzeni gerçekten çok zorlu bir tempo. Hele ki uyku düzeninin sürekli değişmesi, hem bedeni hem de zihni olumsuz etkileyebilir. Kadınlar için de özellikle eğer evde başka sorumluluklar da varsa, daha da yıpratıcı olabiliyor.
Ama şunu unutmamalısın ki, zorlandığın bir şey varsa bu, bir şekilde dengelenebilir. Kendine ufak dinlenme alanları yaratmaya çalışabilir, beslenme düzenine dikkat ederek enerjini toparlayabilirsin. Eğer uzun vadede bu sistemi sürdürmenin ruhsal ve fiziksel sağlığına zarar verdiğini düşünüyorsan, belki başka bir iş düzeni üzerine kafa yorabilirsin.
Kendi değerini hep hatırla, senin sağlığın ve mutluluğun her şeyden önemli! 💖🕊
Cevap
6Cevap
13 yıldır varsıyalı çalışıyorum %70 3 vardıya şeklınde gectı gerı kalanıda ıkılı vardıya sıstemıyle devam etti hem yoruyor hemde plan vs yapma şansın yok çok sıkıyor artık
Özel Güvenlik işinde olanlar genelde böyle çalışıyor
Güvenlik sertifikası almak istiyorum ama pahalı. Aldıktan hemen sonra nerelerde çalışabilirim acaba fikrin var mi
Direkt iş bulur muyum yani kolay mı iş olanakları
Ben hiç öyle çalışmadım ama çok merak ederim gece çalışıp gündüz yatmak nasıl olur diye
Yani evliyse zor bekarsa kolay
Zor olur başarılar kolaylıklar dilerim
gece vardiyası sıkıntı ya
Evet millet yatiyo sen istesin
valla öyle ben olsam gitmem kocan varsa birde problem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?