Yeni okuluma alışamadım?

Okula ilk başladığımda zaten direkt ilk günden alisamayacagimin bilincindeydim o yüzden gorulmemeye alıştım, dislanmayi cok dert etmedim. Fakat baya bi süre geçti ama kimse beni arasına almadı. Benden önce zaten herkes tanışıyormus, ayni ortaokuldan/liseden olanlar var o yüzden gruplasmalar hemen oldu ve ben dışında kaldım. Kimle konuşmaya çalışsam sadece benimle bir tenefuslugune takılıyor sonra tekrar öbür arkadaşlarının yanına gidiyor. Benim yanıma sadece iç dökmeye geliyorlar genelde, gözlerinde sadece Back-Up friendim. Kimsenin kalıcı arkadaşı değilim, olamadım. Her gece kendimi tavana bakıp neden yanlızım diye düşünürken buluyorum. Ben sosyal birisiyim, arkadaşsiz maalesef yapamıyorum. Telefona çok gömuldum, madem cevremden arkadaslarim olmayacak bari sanaldan birileriyle arkadas olayım dedim ama o da olmadı. Sanalda bir gün çok güzel konuşuyoruz ertesi gün görlduler, kısa cevaplar havada uçuşuyor. Karşı cinsle arkadaslik kurmak zaten imkansiz gibi bir şey, daha iki gündur konuştuğum kişi bana aşık olduğunu söylüyor. Bide sanal çok mesafeli, yüzlerini bilmediğim kişilerle konuşuyorum. Belki bana yalanlar yalanlar söylüyor ama bunu asla anlayamıyorum. Uzun lafın kısası, ne zaman gerçek arkadaşlarim olacak?
Yeni okuluma alışamadım?