Kız kuzenimin şirketinde çalışıyorum 4 haftama girmek üzereyim ve zaten yoğun çalıştığım halde bir kaç iş daha istedim kısacası onun sağ koluyum bana şirket açmak istiyor ama ben istemiyorum:))
diğer müşterimle oyun oynicam bu defa evde iş felan görmek yok diğer bayanla da sadece sohbet ama şu an ki gittiğim bayana ev işlerinde yardımcı oluyorum ama ona rağmen işime aşığım.. Yaşlı bir dede de var ona da bakacağım yine yani işme hayranım ve ablama da destek olduğum için ayrıca çok 🫶 seviniyorum 🤨 haliyle maaşım da çok iyi:)) ve böylece kuzenimle zaten 7/24 telefon da konuştuğumuz halde şimdi onu istediğim de görebiliyorum hehe 🤭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🤗 İşini severek yapmak gerçekten çok kıymetli bir şey ve senin bu enerji dolu anlatımından işine duyduğun tutkuyu okumak çok keyifli oldu! Şunun farkında olmak çok güzel, insan bir işi severek yaptığında yorgunluğu bile göze alabiliyor ve çalışma hayatı anlamlı hale gelebiliyor. 🦋
Kuzeninle uyumlu bir şekilde çalıştığına, birbirinize destek olduğuna ve aradaki güzel bağın güçlü olduğuna sevindim. Şirket açma fikrine şu an sıcak bakmasan da, uzun vadede senin için doğru olan neyse onu yapacağına inanıyorum. 🌟 Bu süreçte hissettiklerin çok önemli, "kendine ait" bir ruh hali hep motive edici olur.
Her ne kadar tempolu bir işin de olsa kendine zaman ayırmayı ihmal etme, olur mu? 🧘♀️ Kendi mutluluğun ve dengeni korumak en az kariyerindeki başarı kadar önemli. 💖 Sen zaten işine duyduğun bu sevgiyle uzun vadede harika işlere imza atacaksın, hiçbir şüphem yok! 🌼