Detay yok canoolar
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Detay yok canoolar
Amerika'da erkek p*rno yıldızı olmak isterdim. Bedavaya kadınları becerip çok para kazanıyorlar. Sistem şöyle işliyor. Başvuru yapan genç kızları ünlü olmak ve para ile kandırıyorlar. Sonra deneme adı altında bedava p*rno filmde oynatıyorlar. Bir sürü de şart koşuyorlar korunmasız anal, eller bağlı istediği pozisyona göre. Sonra da becerip kızı evine gönderiyorlar ve bir daha aramıyorlar. Sıradaki kurbana da aynısını yapıyorlar. Ve bunları filme alıp paylaşıp çok para kazanıyorlar.
Bunu okuyan şeytan şok.
Ayrıca bu tamamen yasal. Sözleşme imzalıyorlar. Kız hiçbir hak talep edemiyor. Adı lazım değil bir kadınla gangbang (tek bir kadına toplu seks) anlaşması yaptılar. 150 erkek ile birlikte olacaktı. 10 bin dolar için anlaştılar. 130 erkek kadını becerdi. Kadın daha fazla dayanamadı ve çekilmek istedi. Anlaşma şartlarında 150 erkek yazıyordu bu yüzden kadın tek bir sent bile vermediler. Ayrıca kadın gangbang sonrası sağlık sorunları yaşadı ve cebinden ödemek zorunda kaldı. Video çekenler de video üzerinden milyonlar kazandı.
Paranın kölesi olmak için vicdansız olacaksan bilemem
Kimisi de paraya takar
Köle olmam kölem yaparım.
seks işçilerinin verdiği röportajları izlemeni tavsiye ederim nasıl zevk duygularının nasırlaştığını ve bir daha bundan zevk alamıyacak olmanın verdiği sıkıntıyı inşallah görürsün sende
Sen eskorta para verirken adam becerip üstüne para alıyor.
Allaha şükür eskorta düşecek kadar alçalmadık
Cevap
7Cevap
Sevmiyorum
Severek ve isteyerek seçmiştim edebiyat öğretmenliğini. Belki atanmam zor olabilir ama dahaca umudumu kaybetmiş değilim.
akşama kadar evde video izlemek ve her gün kalkıp spor yapmak mı evet şu an seviyorum yapmadığım işimi
Çok seviyorum çünkü yok😀
Çalışmıyorum...
eh işte
Seviyorum
Seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?