20 yaşındayım temizlikçi olarak atandım ama çalışmaya utanıyoruö nasıl temizlik yapıcam okulda çok utanıyorum? Ya dalga grçerlerse
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)11 ayNedir sizin derdiniz ? Nedir bu kızların dünyanın yanlzıca %3 sahip olduğu şeyleri normal görmek... İnternette size söylenenler yalan. Kız arkadaşlarınız özellikle canım çünkü kızlar genelde canım. Kadınlar akıllıdır üzgünüm ama bu günlerde erkeklere çok prenses deniliyor ne zaman kadınlar erkeklere laf ettiğini görsem aslında eksiklik hata ya da kusur erkeklerde değil kadınlardaydı hep ve ne olursa olsun erkekler demek çok daha kolay sizler için. Sadece kendinizi harcıyorsunuz başkasını değil erkekler çocuk yapmayınca mutsuz olmuyorlar. kadınlar oluyor sevdiği insan koynun da atan kalbini hissedemiyişi ve yaşının geçişini görmek sizleri üzüyor bu üzüntüyü nasıl mı aşmaya çabalıyorsunuz günlük gecelik aylık haftalık ilişkiler bol bol alışveriş ve neden gezdiğinizi bile bilmediğiniz saçam sapan yerler de gezerek kendinizi kandırmaya kendinizi ikna etmeye çabalıyorsunuz ama neden ne için bilmiyorsunuz bile görüyorsunuz ama görmemeyi seçiyorsunuz 😉 Deli gibi alışverişe veriyorsunzu kendinizi. Bunu yaparak kapitalizmi mutlu edersiniz. Kendinizi mutsuz.( Bunlar günlük olarak çok fazla kadına satış yapan aynı zaman da kız kardeşinin de aynı huyları olduğunu gören birinden dinlediniz )
12 Yorumla
Soran11 ayNe anlatıyon knk?
Cevap sahibi11 ayNe diyim bunaldık dayı oğlu. Sıktı hayat bizi.
En İyi Cevaplar
11 ayMerhaba, tebrik ederim , senin adına sevindim. Öncelikle bilmeni isterimki şu an senin yerinde olmak isteyen binlerce insan var ve gerçekten bu hiç abartı değil. Senin için bu görev bir hayat başlangıcı bir bitiş değil. Sen şimdi atanarak iş bulma atanma dertlerini geride bıraktın üstelik kendi kazancın olmaya başladı. Peki bu gün senin yaşında kaç tane kişide senin bu gün içinde bulunduğun imkan var? İşini kesinlikle küçümsemediğin gibi onurla taşımalısın ve yapmalısın. Böyle yaparsan herşeyden önce kendine saygın olur ve kendine saygısı olan insan işinden utanmaz ayrıca çevresindeki kişilerde bu kişiye saygı duyar. Okuldaki lakayt ve gevşek yaklaşımlara sakın taviz gösterme. 19 yaşında çocuk önce sana abla derken diğer yandan asılmalar başlar. Vb. Bunlara engel olmalısın bunun için ciddi resmiyet seviyeni mutlaka koru ve öğrencilerin aklıyla hiç bir zaman hiç bir söz ve harekette bulunmamanı önemle tavsiye ederim. Artık iş çalışma ve ekonomi sorunu geride kaldığına göre , ister üni eğitimine devam edersin , istersen farklı geliştiricileri , tekrar kps yapar daha farklı bir yere gelirsin. 20 25 yaş aralığı , okula devam sebebiyle bu gün senin kendin için yapabileceğin kazanımları yapamıyor. En özet ifadem şu. Kendini her anlamda geliştirmeni, önemle tavsiye ederim.
20 Yorumla
11 ayDevletten. Garanti. Maas alacaksin. Sevin uzulme. ve. Hayirli olsun Boyle guzel is bulmussun. Ben 25 yildir. Yabanci ulkedeyim burada. Turk uni diplomalari gecmiyor. O yuzden denklik almak gerekiyor bu. Uni denklik. okullari 3-4 sene. Bu sure icinde. Calisma izni yok. Ama " Yatacak yer. Yiyecek ulasim giderleri var tabii. O yuzden Ben bir cok. Dr. Adayi. Genc arkadasin. ancak Kacak olarak. Calisabildikleri icin Bulasikcilik. Temizlik isleri yaptigini. gordum. Gerci hedefleri oldugu icin. inan severek bulasikcilik. Ve temizlik islerini isteyerek ve. Hakkiyla yaptiklarini gordum cok akilli geleceklerini dusunen genclerdi. Patronlari onlar icin bu Turk gencleri cok genis dusunup Ben emir vermeden. Herseyi kendileri organize edip harika isler yapiyorlar diyordu. Patronlari ( Tabii. Uni mevzunu akilli gencleri bunlar. Olayi hemen kapip sikayete iziin vermiform bu gencler ) Bu ulkede. Temizlik islerini. Tasaron temizlik firmalari yapiyor. Mesela. Bes isyerinin. Temizlik isini Aldi. " Geceleri o isyerlerini tertemiz yapiyorlar iyi temizlik yapamazlarsa. Temizlik isini o temizlik firmasindan alir baska firmaya verirler
00 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayPara kazanmanın ayıp bir şey olduğunu düşünmüyorum ben de restoranlarda çalışıyorum yeri geliyor temizlik yaptığım oluyor insanlara da bakmıyorum açıkçası ne söylerse söylesinler sonuçta ben o işi yaparak para kazanıyorum şu anda 21 yaşındayım ve profesyonel bir iş yapmam mümkün değil üniversite okumadan doğal olarak amelelik yapıyoruz hepimiz hayatımızın bu yaşlarında o yüzden normal yani çok aşırı bir şey derlerse falan hiç dinleme kulaklık tak devam et ay sonunda parayı alınca hiç aklına bile gelmiyor
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
77Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,8b cevap paylaştı.
u 11 ayutanmayın
00 Yorumla
11 ayBir gün ben de tanıdığım bir lahmacun salonunda yemek yiyordum.
Lahmacun ustası ilkokul mezunu diye o anki cahilliğimle biraz hakir görmüşüm adamı. İşyeri sahibi bunu fark etti, "ustayı kovdum artık yeni ustamız sensin " dedi ben ne olduğunu anlamadan kendimi tezgahın başında buldum. İş akışı da devam ediyordu. " Ustam 3 lahmacun siparişimiz var" dedi patron hiç bozuntuya vermeden..
Kendimce hamuru ovalayıp üzerine kıyma harcından serperek birşeyler yapmaya çalışmıştım ama haliyle hiçbir şeye benzemedi.
Patron bu sefer geldi, " Bir şeyi beceremedin, seni de kovdum ustayı geri çağırdım" dedi.
Usta tezgahın başına geçtiği zaman ise
" Yapamadığın işe saygı duy" diye kulağıma fısıldamıştı.
Kıssadan hisse...
20 Yorumla
11 ayTemizlik görevlisi olmak, sandığınızdan çok daha önemli bir rol taşır. Siz sadece ortalık toplamakla veya silmekle kalmıyorsunuz; öğrenciler ve öğretmenler için sağlıklı, güvenli ve düzenli bir ortam yaratıyorsunuz. Düşünsenize, bir okulun temiz ve düzenli olması, oradaki herkesin daha rahat nefes almasını, daha iyi konsantre olmasını ve kendini daha iyi hissetmesini sağlar. Kirli veya dağınık bir ortamda öğrenim görmek, kimse için verimli değildir.
Siz, öğrencilerin daha iyi öğrenmesine olanak tanıyan, öğretmenlerin daha verimli ders anlatmasına yardımcı olanve tüm okulun daha sağlıklı bir şekilde işlemesini sağlayan temel bir görevi yerine getiriyorsunuz. Sizin emeğiniz olmasa, o okulun kapısından içeri giren herkesin gününün kalitesi düşerdi.
10 YorumlaNeden utanasın? Ben Türkiye'nin iyi üniversitelerinden birisinde en iyi bölümlerden birinde okurken parasız kaldım. Okulun iş ilanı vardı. Çok da basit paralar veriyorlardı. Gittim başvurdum. Bir yıl boyunca da okuduğum okulun temizliğini yaptım. Ne var bunda?
Sen bir de devlet memuru maaşı alacaksın.
30 YorumlaKimin ne dediği neden önemli sen işini yap ve eve git istersen o an zihnini kapat ahım şahım süslenip puslenipte gitmene gerek yok nasıl rahatsan giyim git daha sonra başka şekilde ilerlemek istersen ilerlersin oradaki herkes çoluk çocuk onlarla aklın bir değil ciddiye bile alma elbette miden Bulancak bazen kötü hissedeceksin ama kendini güçlü tutmayı öğren
00 Yorumla
11 ayBunu yapmaya yeltenecek kadarıyla bir sürü çoluk çocuk ergen mutlaka olacaktır. maalesef bu sitede bile bunları görebiliyoruz. o yüzden utanacak bir şey yapmıyorsun ve bunu para kazanmak için yapıyorsun. o yüzden senin gocunacak hiçbir şeyin yok. Başını dik tut emekçi kardeşim :)
00 Yorumla
11 ayAsla utanmanızı gerektirecek bir durum yok. Aksine kendi emeğinizle para kazanmak ve kendi ayaklarınızın üzerinde durmak takdir edilesi bir durum. Birilerine zarar vermediğiniz, hak yemediğiniz ve yanlış şeyler yapmadığınız sürece utanmayın. Utanması gereken kişiler, bu dediklerimi yapanlardır.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 447 cevap paylaştı.
11 aySaçmalama niye utanacaksin. Ama okullarda temizlik malzemesi ve temizlik çalışanı eksiği var diye biliyorum. Yani koca okulda çalışan tek kişi bile olabilirsin.. kolay gelsin gerçekten. Saygılar 🤗
10 Yorumla
11 ayNeyinle dalga geçecekler ki, hakkınla emeğinle para kazanmanla mı? Faize bulaşma, bedenini kirletme, dosdoğru ol. Faiz yiyenle veya bedeni üzerinden para kazananla dalga geçilir. Emeğiyle para kazanana herkes saygı duyar.
12 Yorumla- 11 ay
Faiz dediğin ne kardeş?
Kimin ne şekilde yatırım yapacağına bırakın da siz karar vermeyin - 11 ay
Faiz yatırım değil, Allah'a ve Peygamber'ine savaş açmaktır. Müslüman değilsen seni ilgilendiren bir şey yok zaten yorum yapmayabilirsin. Eğer Müslüman isen, doğru düzgün para kazanman lazım. Faize bulaşmamalısın.
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayAy sonu cebine para geçince biter o utanma duygusu at bunu kafandan
60 Yorumla
11 ayutanilcak birsey değil yaptiğin. başın dimdik dursun kendini sev ve kemdine guven guzelce yap işini. ne guzel iş bulmuşsun sıkıntı etmeden çaliş
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayÇalmıyor haksizlik etmiyor görevini en güzel şekilde yaparak maaşını al derim kimseye de minnet etme ve umursama. Avrupa bu konuda gayet başarılı mesleki seni yargılama yok
10 Yorumla
11 ayAllah aşkına ne eften püften dertleriniz var sizin ya? Ülkede asgari ücrete köle gibi çalışan, hatta çalışacak iş bulamayan o kadar insan varken bunun adı şımarıklıktır ya, başka bir şey değil.
10 YorumlaAilem de sürekli hastane ve okul temizliği için yazilmami istiyor utanlicak bişey olmadığını biliyorum ama burası küçük bir yer tüm okullarda tanıdık öğretmen ve öğrenciler var
10 Yorumla
s 11 ayİşine gücüne bak.
Eğlenmeye gitmiyorsun, ekmek parası kazanmaya gidiyorsun.
Vaktiyle ben de hastanede temizlikçi olarak çalışmıştım.
Bazen üstten üstten bakıyorlar, yapacak bir şey yok.10 Yorumla
11 ayYa bu konuda nasıl bir lisede çalıştığın önemli. Biraz daha sıkıntılı bir okuldayken sorun yaşarsın ama genede ortalama bir Anadolu lisesinde sorun olmaz. Fen lisesinde de olmaz. İnsanlar katılmıyor belki ama okulun seviyesi ne kadar yüksek ise saygı, anlayış ve dünyaya bakış açıları çocukların daha geniş oluyor. Ama genel anlamda sorun olmaz.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 869 cevap paylaştı.
11 ayUtanılacak bir iş yapmıyorsun.
Çok istiyorsan yüzüne maske tak öyle çalış. Hem Aysonu alacağın parayı düşün o seni motive eder.
10 Yorumla Sen niye utanıyorsun ki? Yolsuzluk yapanlar utanmıyor, vergi kaçıranlar utanmıyor. Sen utanma arkadasim.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 317 cevap paylaştı. Çalışıp emek vereceksin, utanılacak bi şey yok, bende görevim olmadığı halde bazen temizlik yapıyorum ve utanmıyorum.
10 YorumlaSen dalga geçiyordun heralde temizlik yapanlarla bu nasıl bi kafa yapısı ezik misin alnının teriyle para kazanacaksın
10 Yorumlautanılacak bişi yok sen bileğinle para kazanacaksın dalga geçen olursa onlar ahlaksız aşağılık insanlardır sakın moralini bozma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayÇalışan insanla işçiysen alsy eden çkıyor mesleğim olduğu halde işçiyim diye alsy eden oldu tabi kendine getirdim o ayrı alay edenlere bak ya şımarık ya da kendisi de bir işe yaramayan vasıfsız insanlar çkıyor bundan da emin ol
00 YorumlaSen de 20 yaşında gibi gözükme başını kapat, bol kıyafetler giy maske tak al sana 35-40 yaş arası temizlikçi teyze
00 Yorumla
11 ayNormalde ögretmenim ama şu an sanayide temizlik elemanıyım °-° yani dert etme tek değilsin bu konuda...
03 Yorumla- 11 ay
neden öğretmenlik yapmıyosunuz
- 11 ay
@bebitiskos atanamıyordur
- 11 ay
Akademi çıktı ya şimdi. 2 yıl daha okumam gerekiyor...
11 ayAlnının teriyle işini yapıyorsun. Sen değil seni düşük gören ahmaklar utansın. Kendinle gurur duy insanların fikirlerini de umursama
00 YorumlaKeşke ben de temizlikçi atansaydım. Saçmalama utanacak bir şey yok biraz kendin ol insanları çok önemseme derim.
00 Yorumlaİnsanların ne dusundugunu umursama utanılacak bir iş yapmıyorsun
10 Yorumla
11 ayUtanma eğer yükselmek istiyorsan yandan oku hırs yap
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayHer insan birbirine muhtaçtır hayat bir döngüdür. Çöp toplayan ve temizlik yapmayan insanların olmadığı bir dünya nasıl olurdu düşünsene mesleğin ayıbı olmaz.
00 YorumlaYaptığın iş ne olursa olsun daima farklılık yarat işinde..
Ve en iyisini yapmaya çalış00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 665 cevap paylaştı. Utanilacak birsey yok her yapar temizlik bu arada hangi il
00 Yorumla
11 ayO onların terbiyesizliği olur arkadaşlarını tanımış olursun böylelikle
00 Yorumla
11 ayGururla yap emeğine saygı duyan en başta kendin ol.
00 Yorumla
11 ayistifa et o paraya çalışacak binlerce insan vardır.
10 Yorumla
11 ayNe alaka be
Alın teri işte millet o işi için torpil sokuyor00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 311 cevap paylaştı.
11 ayHayırlı uğurlu olsun helal ile yapılan işten hiç bir zaman utanma
00 Yorumla Hırsızlık mı yapıyorsunki utanacaksın? Kendine gel ve işine yap
00 Yorumla
11 ayNeyşnden utanıyorsun ki alın terin ile çalışacaksın
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 875 cevap paylaştı.
u 11 ayNe utancan be, gençleri severim keşke ben de okulda çalışsam
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 375 cevap paylaştı. ekmek paranı kazanacaksın, eli öpülesi insansın o zaman
00 Yorumla
11 ayÖncelikle hayırlı olsun. Utanılacak bir iş deģil temizlik görevlisi olmak her kula nasip olmaz
00 Yorumla
11 ayBiraz yaşlıca giyin teyze sanarlar pek takılmazlar sana
01 Yorumla- 11 ay
😄
Neden utanacaksın iş sonuçta bu yapanlar nasıl yapıyor dalga gecen olursa oda onunayıbı
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 458 cevap paylaştı. herkes işine gücüne bakmalı hayat pahalı bi yerden başlamalı siz o ne der bu ne der düşüncesinde olursanız işiniz zor
00 YorumlaGeçerlerse ağzının payını vericeksin utanma onlarmı veriyo paranı utanıcaksım, hayırlı olsun bol kazançlar, çalış hiçbi yerde utanma sen rızkının peşindesin
20 YorumlaYani bende bir ara öyleydim de mantıksız geldi maaşi iyi en azından kendi maaşın kimse hesap sormuyor yasitlarimiza bak bakalım hangisinin kendi maaşı var hor görenlerden benim de yok mesela gurur duyuyorum seninle gooo girlll
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayAlnının teriyle para kazanacaksın dalga geçmek kimin haddine geçen olursa da iki üç ergen şımarığın lafına takılma
00 YorumlaNede utanıyorsun senin yerinde olup o işe o kadar çok ihtiyacı olan var ki bence utanma kendi ayakların üzerinde durduğunun gururu ve sevinci olsun Görev yükseltme sınavına girmezsen o zaman utan kendinden.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayDalga gecseler ne olacak ne değişecek?
2-3 yıl sonra belki bir daha karşılasmiyacigin insanların ne dediğini bu kadar kafaya takmayın00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı. Keşke ben de öyle bir işe girebilseydim çok başvurdum ama olmadı
00 Yorumlao zmaan istifa et o işten utanmayan ve o işe ihtiyacı olan işini hakkıyla yapacak birinin gelişine mani olma
00 YorumlaÇok içselestirme sen temizlik yapan biri ile alay ediyor musun? Bir taraftan işini yap bir taraftan üniversite okumaya bak başka bir alana geçiş yapmaya çalış daha yaşın genç
10 YorumlaHer lokması sana şifa, uğur, bollluk, bereket getirecek helal para kazanacaksın gururlan, sosyal medyada üçkuruş için ne rezillikler yapanlar utansın
10 Yorumla
11 ayKesinlikle utanılacak bişey yok rahat olun çalışmak ayip degildir utanilcak da degildir ben vc bile temizlerim işin ayibi olmaz o dusunceyi bi kafanizdan atin derim
00 YorumlaHayırlı olsun canım benim iş bu ne güzel işte özelde bir mühendis olmandan iyidir
00 Yorumla
11 ayAalında kimse dalga geçmez bu sadece sende yer edinmiş bir ön yargı o yüzden endişe edilecek bir durum yok
00 YorumlaBende tarlada calısuorm ozaman ne olcak yükte yaşıyorum uyanıyım Sımdı gurur dıyorum kendımle Karadenız kadınıyım ben
02 Yorumla
11 ayhiç takılma utancak sen değilsin namusunla para kazanıyosun o dalga geçme olsa bile onların * hiç aldırma sen
00 Yorumla
11 aySende onlarla dalga geç suratlarına pis pis bak sonuçta ekmeğini kazanıyorsun 20 yaşında çok büyük bir başarı 🩷
00 Yorumlasaçmalama ekmeğinikazanıyorsun hiç öyledüşünme
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Okula temizlikçi olarak atandım. Utanıyorum, okulda nasıl temizlik yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım