Ben sürekli dükkan önünde önümü kesip kesip bir şey sorup çalıştıkları merkezin reklamını bana yapmalarından sıkıldım.
Bir de küçük yerde yaşadığım için hep aynı yerde farklı insanlar denk geliyor.
Hatta yürürken karşı kaldırıma geçiyorum. Bana dogru yuruyolar.
En sonunda gene aynısı oldu ya ama yeter artık siz hep soruyosunuz zabıta mi çağırmak gerekiyor ben hep hayır diyorum dedim..
Öyle dedim diye yüzüme kitlenip sadece benim duyabileceğim şekilde "seni iki. ye bölüp par, calarina ay.. iririm.'' Dedi.
Ben soka girdim ne diyosun sen ya falan dedim. Sen ne dediğinin farkında mısın. Böyle etrafıma bakındım hay şansıma tüküreyim o esnada da bi Allah'ın kulu geçmedi. Böyle panikledim. Bana diyor sakın ol Ben soru sordum mu diyo trip yapıyor. Kardeşim sen burada çalış miyo musun soracağını önceden kestirmem normal değil mi diye elimle gösterirken;
Tepeden tepeden bana el kol hareketi yapma diye konuşmaya başladı.
Ben de uzak dur benden deyip ordan uzağa gittim. Polisi aradım. Karakola yonlendirdiler. Karakolda konuşurken biraz ağladım. Dediler şikayetçi olabilirsin ama mahkeme çok uzar kanıt falan yok bu insanlarla yüz yüze geliceksin. Biz sana inanıyoruz dediler. Ve kimse kimseye bir şey de yapamaz. dediler.
Ben de bunlar aşiret aileden falan geliyodur diye saçmasapan düşünüp şikayetçi olmadım. cnku kişisel olarak tanımıyorum. O an panikledim yukarıya çıkıp bağıramazdim da sizin çalışanımız ne diyor diye. Anca bu kadar kendimi savunabildim.
O kadar gerçekçiydi ki resmen içine şeytan girmiş gibiydi.
Babama söylemedim de. Belki delirip öldürür sonra başımıza ikinci bela.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, yaşadığın bu olay gerçekten çok rahatsız edici ve sarsıcı. Bana kalırsa paniklediğin o an hissettiklerin tamamen normal. Çünkü bir tehditle karşı karşıya kalmışsın ve bu durum insanı gerçekten endişelendirir. Şikayetçi olmama kararını belki biraz korkudan, belki belirsizlikten almışsın. Kendini eleştirme, bunlar içinde bulunduğun şartlarda mantıklı hamleler gibi görünüyordu.
Ama bundan sonrası için, kendini daha güvende hissetmek adına iyi bir strateji belirlemek önemli. Eğer tekrarlanırsa, bu tarz durumlara dair, hemen telefonunda bir ses ya da video kaydına başlamak ya da çevreden yardım istemek faydalı olabilir. Güvendiğin birinden destek almayı da düşünebilirsin. Yalnız kalmamalı, içine atmamalısın. Unutma ki durumunu ayrıntılı bildiğin biri, çözüm sürecinde sana daha fazla rehber olabilir. Sana çok cesaret diliyorum. 🌻
Yalnız kaldım. Sadece polislere anlattım. Onlar bu durumu biliyor. Ve çok mantıklı şekilde yonlendirdiler.
Evet, yalnız kaldığını hissetmiş olman çok zor bir durum. Polislere anlatarak doğru bir adım atmışsın, bu cesaret gerektirir. Kendini korumaya yönelik tedbirler almayı ihmal etme. 🌟