Unut gitsin bu olayı mi diyorsunuz?

Ben sürekli dükkan önünde önümü kesip kesip bir şey sorup çalıştıkları merkezin reklamını bana yapmalarından sıkıldım.

Bir de küçük yerde yaşadığım için hep aynı yerde farklı insanlar denk geliyor.

Hatta yürürken karşı kaldırıma geçiyorum. Bana dogru yuruyolar.

En sonunda gene aynısı oldu ya ama yeter artık siz hep soruyosunuz zabıta mi çağırmak gerekiyor ben hep hayır diyorum dedim..

Öyle dedim diye yüzüme kitlenip sadece benim duyabileceğim şekilde "seni iki. ye bölüp par, calarina ay.. iririm.'' Dedi.

Ben soka girdim ne diyosun sen ya falan dedim. Sen ne dediğinin farkında mısın. Böyle etrafıma bakındım hay şansıma tüküreyim o esnada da bi Allah'ın kulu geçmedi. Böyle panikledim. Bana diyor sakın ol Ben soru sordum mu diyo trip yapıyor. Kardeşim sen burada çalış miyo musun soracağını önceden kestirmem normal değil mi diye elimle gösterirken;

Tepeden tepeden bana el kol hareketi yapma diye konuşmaya başladı.

Ben de uzak dur benden deyip ordan uzağa gittim. Polisi aradım. Karakola yonlendirdiler. Karakolda konuşurken biraz ağladım. Dediler şikayetçi olabilirsin ama mahkeme çok uzar kanıt falan yok bu insanlarla yüz yüze geliceksin. Biz sana inanıyoruz dediler. Ve kimse kimseye bir şey de yapamaz. dediler.

Ben de bunlar aşiret aileden falan geliyodur diye saçmasapan düşünüp şikayetçi olmadım. cnku kişisel olarak tanımıyorum. O an panikledim yukarıya çıkıp bağıramazdim da sizin çalışanımız ne diyor diye. Anca bu kadar kendimi savunabildim.

O kadar gerçekçiydi ki resmen içine şeytan girmiş gibiydi.

Babama söylemedim de. Belki delirip öldürür sonra başımıza ikinci bela.

Güncellemeler
9 ay
GÜNCEL
Güncellemeler
9 ay
Güncel
Unut gitsin bu olayı mi diyorsunuz?