İş başvuruma dönüş yapan şirketlerden online görüşme kabul ediyorum doğru mu yapıyorum?

İş alanlarında birçok departmanda tecrübe sahibi olmuş alaylı bir beyaz yakaydım. Son 2 yıldır 2-3 işletmeden istifa etmek zorunda kalmıştım maaş-mobbing-bakışlı tacizler patron tarafından. Zorbalık gibi sebeplerden. O süreçte birçok iş görüşmesine çağırıldım, umut verildi, umut tacirliği ile karşılaştım, hatta işe almış gibi konuşup yağlayıp ballayıp dönüş yapmayanlar olmuştu. Zaten maddi olarak berbat bir duruma geldiğim dönemlerde kalan paralarım taksi ve yol parasına gidiyordu, mental olarak da çöküşe geçmiştim. şu an idareten bir işim var evime yakın ve şükür maaş az olsada düzgün bir iş bulana kadar ymin ettim bundan sonra iş görüşmesine çağıralanlar dan online görüşme talep edecektim. Çünkü çok büyük şirketlerin görüşmeye çağırdıklarında aşırı komik maaşları teklif ettiklerini de gördüm boşuna zamandan ve yol paramdan gitmişti. Sizce bu durumda seçici olmakta haklı mıyım. Çok yıprattılar çünkü. Maaş ı ve şartları bir online ön görüşme talep edip bir ışık olursa karşılıklı yüz yüze görüşmeye gitmeyi daha uygun bulacağımı iletiyorum.

İş başvuruma dönüş yapan şirketlerden online görüşme kabul ediyorum doğru mu yapıyorum?