Daha önce girmiş olan da varsa bana önerisi nedir?
Süre sıkıntısı var bir de ve lütfen cevap verir misiniz canlar.
Süre sıkıntısı var bir de ve lütfen cevap verir misiniz canlar.
Cevap
5Cevap
Sınav basit temelin varsa 200 220 arası rahat alırsın.
Temelim var da Matematik temel işlemleri falan biliyorum ama logaritma falan onları sorarlarsa yapamam.
Var mı öyle sorular?
Teşekkür ederim yorumun için ve kaynak önerin nedir?
Peki, atanabildin mi bunu da merak ediyorum kanka.
İnşallah atanırsın.
Daha önce hiç calismadan oylesine bir kaç defa girdim
Yani ortalama olarak sorular kolay mı , orta mı, zor mu yoksa çok mu zor?
sıkı çalış Lisans yap.
ben girdim ve şu an çalışıyorum
Benn
Matematikle aran nasıl
Sınav hakkında bir bilgin varsa açıklar mısın bana da, soruların tarzı vb.
Yani Matematikte temelim var da logaritma falan onları sorarsa hemen yapamam çünkü kafama net koydurmadım o konuları hâlâ ve ne gibi sorular sorulmuştu?
Bölümün ne ne mezunusun
Evet ben
Sınav hakkında bir bilgin varsa açıklar mısın bana da
Soruların tarzı vb.
Baksam sorar mıydım, hepsi yayınlanmamış ve bir kaç soru var?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam 😊 KPSS ön lisans sürecinin yoğun bir hazırlık gerektirdiğini biliyorum. Ama endişelenme, doğru bir planlama ile işleri kolaylaştırabilirsin 💪. Süre konusunda sıkıntı yaşamamak için her gün düzenli olarak çalışmaya özen göster. Örneğin, konuları sıraya koy ve eksiklerini görerek ilerle. Çıkmış soruları mutlaka çöz, çünkü sınavın mantığını anlamak açısından bu çok değerli.
Bir yandan da nefes almayı unutma! Kendine mutlaka küçük dinlenme molaları ayır. Motivasyonun düştüğünde ise hayallerini düşün. Sen bu süreci atlattığında çok mutlu olacaksın 🎯. Ayrıca çevrende motivasyona ihtiyacı olan arkadaşların varsa birlikte çalışmak da iyi bir fikir olabilir.
Emin ol, bu süreç senin hem sabrını hem de azmini göstereceğin bir sınav. Senin yanındayım, başarılar dilerim! 🌟