Arkadaşlar pür makyaj boş boş dolaşmaktan acayip sıkıldım ve yoruldum neden 1 yıldır iş bulamıyorum Ben?

Borçlar aldı başını, gidiyor. Birde dün, saçma sapan bir yerden aradılar 📲 evinize icra gelecek dediler. Ama amcamı aradım o asılsızdır dedi bilmiyorum. 🥺🫤 Gitmedim yer kalmadı en son bir Çağrı merkezine gittim 📩 onda da Diksiyonumu beğenmediler çok gereksiz kelime 🆑 kullanıyormuşum. Aslında normalde Diksiyonum güzeldir Ama öyle dediler. 1 yıldır iş bulamıyorum ve paraya 💰 çok ihtiyacım var. 🤦🤷 33 yaşında ailemden 👪 destek nereye kadar ki. Ben şey yüzünden olabilir mi diye düşünüyorum sizede sormak istedim. 🙏 Eski aramızda husumet olan ne olduğunu bile geçirdim trafik kazası yüzünden hatirlamadim ama onun Hatırladığı eski bir arkadaşım. Zafer partisi Milletvekili olmuş bizim burada Gürsu da Belediye Başkanı aday Adayı olmuştu seçilemedi tabi. Belediye Başkanı olamadı yani. Aynı zamanda Avukat olmuş. 😧 O beni engelleyebilir mi diye düşünüyorum sizce. Nasıl iş 🕴🕴 bulacağım ben ya. Birde konfeksiyon gibi yerlerde Sağlık sorunum yüzünden çalışamıyorum. Birde e devlette geçirdiğim Trafik kazası yüzünden bana rapor vermişlerdi ben onu gittim iptal ✖️ ettirdim. Hala e devlette yüzde 24 görünüyor o yüzden olabilir mi? Teşekkürler...
Arkadaşlar pür makyaj boş boş dolaşmaktan acayip sıkıldım ve yoruldum neden 1 yıldır iş bulamıyorum Ben?