Polisin bana davranışını nasıl değerlendirirsiniz?

Merhabalar ben zincir markette kasiyerlik yapıyorum o civarda oturan kadın polis ara sıra gelir kasamdan geçip alışveriş yapar günlük şeyler alır
Neyse bir gün kadın polis geldi ve bir kaç temizlik malzemesi alıp gelmiş kasamdan geçti ve 300 400 civar bir şey tuttu bana aldığı bir temizlik malzemesinin fiyatını sordu söyledim hepsini söyledim 130 tl idi gördüğü şey
Neyse ben bi gidip tekrar bakıcam dedi baktı ve 100 görüyorum kampanya varmış dedi bana bende iptal edelim mi dedim edelim dedi sonra ya bana müdürünü çağır ya da kendin git bak durma bence böyle dedi müdür beyde hemen yakınımdaydı söyledim durumu anlattım kasaya geldik ve dedi ki bilgi işlemden birini gönderdim bakıcak dedi fiyatına sonra iptal edelim mi dedim polise ve birden bağırmaya ellerini savurmaya başladı ve onu öyle izledik
Bilgi işlemden biri gitti fiyatına bakıp gelsin dedi müdür de arkamdaydi tamam gönderdim dedi ve polis tekrar yüzüme karşı bağırmaya başladı ama dedim ki benlik bir şey yok
Ben senlik bir şey var demedim bakıp gelicek dedi müdüre personeliniz acele ettiriyor dedi kendi kendine bağırdı kızdı tek cümlem yüzünden
Neyse bilgi işlemde ki çalışan kadın fiyatına bakmıştı geldi ve kasada bize dedi ki yanlış ürünü almışsınız dedi kadın polise 100 tlye başka bir ürün var dedi elindeydi ürün bilgi işlemde ki kadının o elinizde ki ürün fiyatı etikette 130 tl gözüküyor yanlış bakmışsınız dedi sonra polis tamam elinizde kini alayım dedi 100 tllik ürünü ve iptal ettik 130 tllik ürünü ve müdüre bakmadım gözlerini kırptı bir şey yok sakin ol gibisinden anladım ben senlik bir şey yok gibisinden
Sonra ben yine işlemini hallederken gülümseyerek bir kusurum varsa kusura bakmayın dedim o da güldü ve olabilir sorun yok sonradan algılıyorsun dedi yüzüm yine düştü
Benlik olmayan ve polisi düşündüğüm bir şey yüzünden elini ayakkarını savurarak bana doğru bağırıp durdu tekrar soruyorum size
Yeni başladım işe yine de profosyenelce sakinliğimi korudum ağzımdam bir tek kötü cümle bile çıkmadı ama bana üstünlük gösteren bir kadın vardı? Devlet memuru evet ama insanların içinde beni küçük düşürmesine suçsuz olduğum halde karşımda bağıran insan vardı bakın polis değil insan diyorum çünkü bu polisin doğru haraketler yaptığını düşünmüyorum. Müdüre söyledim bana geç algılıyorsun demişti ya dedi ki işte okumuş ama insan olamamış. O kadar üzüldüm ki cidden bende zamanında polis olmak istiyordum ama mesleğe bakınca aklıma o geliyor artık dışarıda büssürü katil insan geziyor egonuzu onlarla tatmin edin amacı hem çalışıp hem okuyup ailesine yük olmak istemeyen genç kızlarda yapmayın bağırmayın hayatın pahalılığını onlara yanmayın yanıcağınız insanlar biz değiliz kasiyerlere bu kadar acımasız davranmayın
Polisin bana davranışını nasıl değerlendirirsiniz?