Aynı durumu yaşamış birileri varsa bana yardım edebilir mi?

Açılmak istiyorum yaklaşık üç yıldır ama ailemden korkuyordum bir hafta önce cesaretimi toplayıp konuştum çok sert bir tepki aldım babam allah için kapanmayacaksan benim için kapanacaksın arkanda kardeşlerin var ve ben elaleme bu kıza otorite kuramamış bu adam dedirtmem hatta kendime yediremem dedi sonra sinirden dişimi sıkarken ağzımı açamadım sonra bütün vücudumu haraket ettiremeyip titremeye başladı neden oldu bilmiyorum ailem korktu annem çığlık attı sonra nasıl düzeldim bilmiyorum elimi yüzümü yıkayıp geldim tekrar konuşmaya tekrar başladık konuşmaya babama diyorum ki dinden uzaklaşmadım namazımı kılıyorum kuranın mealini okuyorum sen namaz bile kılmıyorsun diyorum o da benim eksikliğim diyor ben de buda benim eksikliğim diyorum senin böyle bir şansın yok sen karar veremezsin diyor en sonunda geçiştirmek için dediki sen mealini bitir gel bir daha aynı konuşmayı yapıcaz dedi asla kabul etmiyor ve ben babamın bunun için beni dövebileceğini düşünüyorum korkuyorumda ama restte çekmek istiyorum şu an çalışıyorum iki aylık maaşımı biriktirsem kenara 60 bin atabilirim ve bu sene kyk yurdu çıkabilir aynı süreçten geçmiş biri carsa bana bir akıl versin rest çekmek için ya da farklı önerisi olan var mı
Aynı durumu yaşamış birileri varsa bana yardım edebilir mi?