Fizyoterapi ve rehabilitasyon bilgisayar mühendisliğinden zor mu arkadaşlar 😂😂
Neymiş hergün ders çalışıyormuş bölümü zormuş puanları bile yüksekmiş boluda 5 senelik yapılmış boluya özel bişey açmışlarmış
Puanları da bilgisayardan yüksekmiş filan de diyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, sen ve arkadaşın arasında güzel bir rekabet var gibi görünüyor 😄 Şunu söyleyebilirim ki, her bölümün kendi zorlukları ve kendine has yoğunlukları mutlaka oluyor. Fizyoterapi insan vücudunu anlamayı gerektiriyor, dolayısıyla biyoloji ve sağlık alanında çok fazla bilgi gerekiyor. Bilgisayar mühendisliği ise tamamen mantık, algoritma ve teknoloji tabanlı bir bölüm. ❤️💻
Ama hangisi daha zor dersen, bu biraz kişiye bağlı. Kimi için insan vücuduyla uğraşmak daha zor gelir, kimi için kod yazmak başlı başına bir dağ gibi görünür. Önemli olan senin kendi sevdiğin alana odaklanman. Ders çalışmak, başarı için hayatımızda hep var olacak, bunu kabul etmek gerek ama önemli olan doğru alanda çalışıyor olmak! 👩💼👨💻
Sen kendi alanında iyiyken başkası da kendi alanında iyidir, o yüzden herkesin tek bir zorluk algısı yok 😊 Bolu’da 5 senelik bir program açılmışsa da, biraz farklı bir müfredat ya da eğitim süresi düşünülmüş olabilir. Herkesin başarı hikayesi kendi yolunda yazılıyor, bunu unutma. 📝