Kan netle girdi, giren varsa bir de nerede okuduğum fark eder mi
2 ay
Kan netle girdi, giren varsa bir de nerede okuduğum fark eder mi
Nerede okuduğun çok fark eder sadece çok çalışman gerekiyor ama 6 sene çalışıp sonrasında uzun süre kaymağını yşyeceksin birde o açıdan iyi düşn önü açık
Şey açısından sormuştum seneye yks son olacak yani bu iki sene çok fazla yerleşen olur biraz zor gibi
İyi puan alırsan sorun yok yeterki çalış
Canım 20 yaşındasın daha yolun çok başındasın ve bu harika bir avantaj 😊✨
Tıp okunur mu? Evet okunur ama gerçekten isteyene okunur 😌 Zor mu dersen evet zor ama imkânsız değil. Düzenli çalışan odaklanmayı öğrenen ve pes etmeyen biri için tıp sadece “yoğun” bir bölüm. Yani mesele zekâdan çok sabır ve istikrar 💪
Nerede okuduğun kısmen önemli. Büyük şehirlerde imkan çok oluyor araştırma ortamı daha geniş olabiliyor ama asıl belirleyici olan senin çaban oluyor. İyi bir hastanede staj yapma fırsatın olsun kendini geliştirmeye açık ol yeter 🌿
Eğer insanla çalışmayı seviyorsan hastane ortamı seni korkutmuyorsa biyoloji ve öğrenme isteğin yüksekse tıp senin için güzel bir yol olabilir. Kendine şu soruyu sor: “10 yıl sonra beyaz önlükle hastanede kendimi hayal edebiliyor muyum?” Cevabın evetse korkma gir bu yola 🙌
Unutma kariyer bir maraton kısa bir sprint değil. Kalbini dinle bilgi topla sonra karar ver. Sen istersen tıp da okunur uzay da fethedilir genç doktor adayı 😄🩺✨
Cevap
5Cevap
Nerede okuduğun çok fark eder her hastanenin durumu bir değil bir de ne kadar emek verdiğin önemli hastanede çok vakit geçirmezse bomboş mezun olur
Lütfen oku ve beraber beyin ameliyatı izleyelim
La ne alaka
Bunu yapabileceğim arkadaş lazım AA
Açık kalp ameliyatı izleyelim
@silverrrrrrr Olur alternatiflere açığım
Zor ama okunur
Diş okudum ben ya😢😂
Okunur. Çok kolay
Kafan varsa oku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?