Güncellemeler
10 ay
Şimdi birikim var dedim de sermaye olarak düşünmeyin çok azıcık bir şey o da anca 1 tane eğitim veya kursa falan yeter çok seçenek var ama herkes farklı şey söylüyor hangisi daha iyi kazandırır hangisi daha iyidir bilmiyorum
25 yaşıma gireceğim ve başvuracak iş kalmadı hepsine başvurdum ama hiçbiri almadı 1 senedir neredeyse. Tek dil biliyorum o da İngilizce b2 o kadar. Sizce hangi sertifika eğitim veya kurs bana düzgün bir iş sahibi olma fırsatı verir biraz birikmişim var artık bunu da mecburen eğitim kurs falan harcamayı düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
10 bin civarı özel güvenlik kursuna ver, 2 haftalık basit bir eğitim ve tek bir sınav ile ayda 45-50 bin getirili hatta iş garantili işin olsun. Bende güvenliğim oradan biliyorum. 😌
Ama orada gece çalışılıyor
Sadece normal saatlerde çalışılıyor muydu
Ohooo her türlüsü var. Ben 2 gündüz 2 gece 2 izin yapıyorum, sen istersen 4 gündüz 2 izin yaparsın 12 saat çalışma, istersen 2 gündüz 1 izin yaparsın, bazen 12/36 yani 1 çalış 1 izin, dilersen 6 çalış 1 izin 8er saat çalışma ile yani çeşit çok. 😌
Sicil önemli mi peki:(((
Eee yaniii 😳 naaptın kız, madde kullanımı mı? 🤔
Hayırrr
Para cezası falan olursa?
Bir şey olmaz, araştırırsın zaten çok bir sıkıntı etmiyorlar ekip arkadaşım psikologa giriyor ama güvenlik yani çok takılmıyorlar. Ben şantiyedeydim işten ayrıldım bak 2 hafta dinlenirim dedim o gün daha 1 günlük izin yapamadan plaza da işe soktular neredeyse zorla bizim güvenlik şirketi. Eleman eksikmiş, bu cümleyi çok duyarsın hep eleman eksik yani sürekli çalışan aranır, marketlerde seni seçerler ama bizim iş grubu var oraya mevcut işleri atarlar biz iş seçeriz. 😌
abi hangi güvenlik o kadar alıyo ben özel güvenlik koruma bölümü okuyorum 2 yıllık ingilizcede bilşyorum bu para geçecek olsa şu an almancada öğrenmem o kadar vermiyolar
@ahmetbey27 son çalıştığım yerde 39.000 net maaş, 2.748 yol, 6.500 sodexo alıyordum, topladığında 48 bin yapıyor sigorta da ödüyorlar onu saymıyorum bile. Üstelik kamu bekediye vs bulursan çok daha fazla kazanırsın.
Halk eğitimi merkezleri meslek edindirme kursları ya da İŞKUR'un açmış olduğu meslek edindirme kurslarına katılım
Onlardan yok baktım
Abim sana yollar düşünürüz