Videoyu izleyince gerçek bir öğretmen nasıl olurmuş, yüreklere nasıl dokunulurmuş anlıyorum.
🍀
https://youtu.be/mApWz1FEVzc?si=_ECwydEOKgJo7iHQ
🍀
https://youtu.be/mApWz1FEVzc?si=_ECwydEOKgJo7iHQ
Hayır.. Kimseyle alay edilmemeli.. Ne yaşadığını ne koşullarda olduğunu bilmiyoruz.. Bize kolay gelen minicik adımlar başkaları için aşılmaz dağ olabilir.. O yüzden her zaman önce bir dinleyip anlamaya çalışmak gerekir.. Bu günümüzde pek olmayan bir şey.. Kimsenin kimse için çabası ya da zamanı yok...
Edilmez.
Bildiğim acılarımı alaya almışımdır, gülüp geçmişimdir ancak bir insanın acısını küçük görmem, dalga geçmem. Hoşgörülü davranmak, empati yapmaya gayret etmek gerekir.
Edilmez. Bu yüzden düşmanım bile olsa saygı duyarım. Çünkü onun yürüdüğü yoldan yürümedim, onun yediklerini yemedim, onun aklıyla düşünmedim. Ben o değildim. Bu yüzden kimseyle alay etmem ve etmemeye çalışırım. Ve özellikle tipiyle. Çünkü tipimiz bir seçim değildir, karakterimiz yanında...
Bu yoruma şapka çıkarılır işte 👏
Ricalar şekerim
Duyar kasmak için birşeyler diyen değil de gerçekten duyarlı olanlar fark edebilir acıyı deşmek insanlık dışı bir tutum..
Merhaba Gülbeşeker_! 🙋♂️🍀
Kesinlikle hayır, kimsenin acısıyla alay edilmemeli. İnsanların yaşadığı zorlukları, hissettikleri ağırlıkları henüz bilmeden yorum yapmak veya yargılamak, aslında empati eksikliğini gösterir. Videoyu izledim, gerçekten duygu dolu bir içerik olmuş. 🫂 Öğretmen olmak sadece bilgi aktarmak değil, aynı zamanda kalplere dokunmak, cesaretlendirici bir şekilde öğrencilere destek olmak demektir.
Sen de her daim empatiyle davranan birine benziyorsun. Unutma, dünya biraz da bizim anlayışımız ve sevgimiz sayesinde güzelleşir. ♥️ Hayatında hep bu şefkat dolu bakış açısıyla ilerlersen çevrene örnek bir ışık olabilirsin. Eğitim hayatına ya da kariyerinde aydınlatıcı yollar seçerken empatiyi hep rehber edin! 🌟🌿
Cevap
9Cevap
ben kimseyle alay etmem zaten. karakterime ters çünkü. acısını bilmeden de yargılamam kimseyi
Acımızla dalga gecen acılarda bogulsun ele konusması kolay yolunuza bakın yasayın elden korkmayın
🥲🥲
Dertlesmek istersen dinlerim bacım
Asla a acıyı bilmesemde empati yaparım bugün ona yarın bana bilinmez bu işler
Kesinlikle
Etmem kimseyle alay, açar oyun havası çekeriz halay
Hayır.. kimin ne yaşadığını nasıl hissettiğini bilmeden kınamak adilce değil
Kimseyle alay edilmez. Acısını bilmemek bu durumda önemli değil.
Ne olursa olsun insanlarla alay edilmez edilmemeli..
Günümüzde insanlarla alay etmek gülmek dedikodu yapmak moda olmuş durumda. çok güzel bir konuya değinilmiş video da çok güzeldi. zevkle izledim. Birde alay eden gülen taraf olduğunuz sürece bir problem görülmüyor.
Misliyle döner
Kısasta hayır vardır 🗡️
Kesinlikle öyle 🤌🏼
Edilir tabiki kimse umrumda değil
Hayır tabi ki edilmez
Hiç kimse ile alay etmem.
Hayır çok büyük bir kötülük bu.
Saf kötüler yapar bunu
Saf kötü 🥲
🫠
hayır edilmez kesinlikle
Kimseyle alay etmem.