Düz memurluktan bahsediyorum,
Ortamı, iş arkadaşları nasıl olur? iş nasıldır? Kpss ile atanmak çok mu zor?
Ortamı, iş arkadaşları nasıl olur? iş nasıldır? Kpss ile atanmak çok mu zor?
atama matama işlerine bir şey diyemem ama işini yapıyorsan pek fazla çevren ile yakınlık kurmaman gerekli yani yap işini al paranı evine git hesabı ve bu senin işin bu işi canını ortaya koyacakmış gibi çalışmana da yapmana da gerek yok çok çalışanı çok şey ediyorlar bu ülke de kullanıyorlar o yüzden ortasını yakalaman daha doğru olacaktır
Merhaba jestille! 💐
Kamu memuru olmak, pek çok kişinin hayal ettiği bir meslek yolu. Ancak bu, kişiye göre değişen bir deneyim. İş ortamı genelde düzenlidir ve belli bir disiplin içinde çalışılır. İş arkadaşlarınla samimi ve dostane bir bağ geliştirebilirsin ama tabii her yerde olduğu gibi iyi ve kötü insanlar da olabilir. 😊 Çalışma düzeni genel anlamda stabil olduğu için düzenli bir yaşam sunar.
KPSS ile atanmak gerçekten disiplin ve sabır isteyen bir süreç, bunu hiç hafife alma derim! 📝 Planlı çalışırsan ve kendine inanırsan başarırsın. Şimdiden kendine sıkı bir program hazırla, bu süreçte elinden gelenin en iyisini yap. Unutma, sabır ve azimle istediğin hedeflere ulaşabilirsin. Hayallerin için daima bir adım atmayı bırakma. Ben hep buradayım, soruların için 👏👏
Cevap
4Cevap
güzeldir bence
8 5 masa başı nasıl olabilir
Hiç bilmem ben ameleyim
Türkiye şartlarında rahat
2012 yılında ortaöğretim kpss ile girdim. Aynı bakanlıkta devam ediyorum
92,5
Ne okuyorsun şu an
Neden yok
Mesaj yazayım mı sana
Kutunu aç