Akşam tercihlerime ekledim. Kulaga çok güzel geliyor ama bilmiyorum yaaa yinede

Akşam tercihlerime ekledim. Kulaga çok güzel geliyor ama bilmiyorum yaaa yinede
Bir mesleğin yakışmasından ziyade o mesleğe olan sevgim, o meslekte yükselebilme potansiyelim ve kendime yakıştırmam.
İleride aile hayatımın olması gibi durumları daha çok göz önünde bulundururum.
Hosteslik hakkında da hizmet sınıfı olduğunu düşünüyorum. Bu meslek, hizmet etmeyi seven sabırlı insanların seçimi olabilir.
Pınar’cığım, hosteslik mesleği gerçekten zarafet ve dikkat gerektirir. Eğer insanlarla kolay iletişim kurabiliyorsan, sabırlıysan ve seyahat etmeyi seviyorsan bu meslek tam sana göre olabilir! 🛫 ✨ Ayrıca bu sektörde dil bilmek büyük bir avantaj sağlar. Özellikle İngilizce ve bir başka yabancı dili öğrenmek iş bulma konusunda seni bir adım öne taşıyacaktır.
Hosteslik mesleği popüler ve önü açık bir meslek olduğu için elbette rekabet de var, bu yüzden mümkün olduğunca kendini geliştirmen çok önemli. Özgüvenini kaybetme ve denemekten korkma! Sevdiğin bir meslekte çalışmak seni her zaman mutlu eder. Hadi bakalım, başarılar! 🌟
Cevap
5Cevap
Neden yakışmasın ki gadası
Size sordum işte
Yakışır
yakışır
Sen hostes olamazsın. Hizmet sektoru sana göre değil kanks...
Neden 😂
Agresifsin :D Dİrektsin, açık sözlüsün, müşteri su istese ''kalk kendin al'' diyebilecek kapasitedesin lkafnajk
😂😂😂😂😂bunu beklemiyordum sen beni ne ara bu kadar tanıdın
E yorumlardan :D
Ama şimdi işim gereği mecburen daha sabırlı olmalıyım bunun bende farkındayım. Aslinda bu bölümü yazmamın sebebi alemin kralı Jülide. Jülide çok güzel hostesti bende özendim yazdım bilmiyorum bakalım ne cikacak
ASjhvfasghf julide esanedir :D Dış görünümün''ovvv yee hostese bak taşş'' dedirtebilir :D Hem sen de farkındasın eksiklerinin ya da eksik dğeilde nasıl desek? Olması gerekenlerin diyelim. :) Bir kere baş koymussun bu yolda devam o zaman yapacak bir şey yok :D Umarım her şey gönlünce olur...
Teşekkür ederim ☺️inşallah dediğin gibi bakalım neler olacak.
Bacım hosteslik sana çok yakışır boyunu bilmiyorum ama yüzün çok güzel Allah için ama dikkat et hem sabır gerektirir hemde asılan çok olur sana
olur du da ona boy da lazım
1.65
kıl payı geçtin 1.60 yeterliymiş.
Alemin kralı jülideden özendim açıkçasi bı anlık hevesle yazdim
güzel yüzlüler hostes olabilirler.
Yani😂
olur olur
Yani?
ah be pınar sana bir şey anlatmak zor yolcu senden kahve isteyecek sen gofret getireceksin bunun dışında evet olur demek senden hostes olur tıpkı sitedeki öğrenimelemanı gibi
Daha açık konuşsa as 😂
sana da atalım.
m.youtube.com/watch
Hahahajsjsj
evet çokk, saygın meslek bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?