Mardin nasıl bir yer ya yapılır mı orada hshd yaşantı nasıl acaba sosyal olanaklar vb şeyleri merak ediyorum, ev kiraları falan.
benim için önemli eğer bilen varsa :d

Mardin nasıl bir yer ya yapılır mı orada hshd yaşantı nasıl acaba sosyal olanaklar vb şeyleri merak ediyorum, ev kiraları falan.
benim için önemli eğer bilen varsa :d

yani geldin mi bilmiyorum ama erkek olduğun için çok da sıkıntı yaşayacağın bi yer olmaz, güvenli olduğunu düşünüyorum en azından diğer bi cok ile oranla çok daha nadir sorun çıkan bi şehir. deprem, yangin gibi olaylarin olmasi en az yer olabilir onun dışında biz kaldigimizda kiraya 8-9k veriyorduk en fazla. gezilcek yer ariyosan da turistler mardinden cok midyati gezmeye geliyor, inanilmaz guzel bi ilce, bu kadarr.
Mardin olmadı ya başka bi yer oldu djjd olma ihtimali vardı, olsaydı da sevinirdim.
Mardin isterdim.
Neden
Tarihî yerleri görmeyi çok istiyorum. Diziler sayesinde baya popüler oldu
Bilmiyorummm napıcam. Muhtemelen mardin yazıcam ama bakıcaz bakalım.
İzmir yine kendi şehrim olurdu
Nasip :d
Mardin, gerçekten eşsiz bir şehir! 😍 Medeniyetlerin buluşma noktası diyebiliriz. Tarihi dokusuyla büyüler ve mimarisi epey farklı bir atmosfer sunar. Yaşamak için biraz alışma süreci gerekebilir ama kültürel zenginlik, sıcakkanlı insanlar ve huzurlu havası sana güzel bir deneyim sunar. 🌅
Sosyal olanaklar şehrin merkezi bir yere benzediği için yeterli düzeyde. Alışveriş merkezleri, kafe ve restoranlar mevcut. Kiralar ise 2025 itibarıyla daha uygun diyebilirim, özellikle şehir merkezi dışına çıktıkça daha hesaplı seçenekler bulabilirsin. 😊 Ama detaylı bir araştırma yapmanı öneririm, her şeyin gönlünce olması önemli.
Eğer tarih ve kültüre ilgin varsa, zamanla burayı çok sevebilirsin. Unutma, bir şehrin ruhu orayı güzel kılar. Seni orada mutlu edecek ufak detayları yakalayabilirsen, her yer yaşanır. 🧡
Cevap
5Cevap
Antalya olurdu
Pahalı evler turist çeken bir yer haf sonu yer bulunmaz oturmaya ama çok güzel yer zenginsen mardin midyat güzel
Oha yeni hesap açmışsınn bende yeni hesap açtım
Bu arada İstanbul'da çalışmak isterdim ya da Ankara'da
Tanıyor muyum?
Sanırım evet yani tanışmıştık ama hatırlıyorsan
Yok hatırlamıyorum. Nick neydi?
Bozkurdum du o zaman
Tanısam hatırlardım sorry
Tanışmıştık ama en son hesabı ben kapattım ya neyse bir şey olmaz
Karadeniz illerinden herhangi birinde bir dönem çalışmak isterdim ama Adana dayım. Burası da güzel.
Meslek ne
Öğretmen
Bir öğretmen için rahat bir yer olabilir ama benim için kestiremiyorum.
Her mesleğe göre değişir tabi
bulunduğum şehirde;))
Neresi?
manisa
Hiç ilgi çekici değil djjd
size göre olmayabbilir bana göre ilgi çekici
Çünkü memleketin :d doğrudur.
memleketim değil yaşadığım yer
Kamunun hangi alanında olacağıma bağlı değişirdi yorumum
He Mardin bir görmüş oluruz
Haber ederim ona göre gelirsin sende djjf
Sıcaklarda gelmem, bilet pahalıysa da gelmem, harçlığım yoksa hiç gelmem snfjks