gençler biraz yardım
puan kötü
2 şıkkım var
a # 2yıllıkinşaat
b #mezun+işteçalışma+dersçalışma
mezun şu an daha hayırlı geliyor az zaman kaldı fikir verir misiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer gençler biraz yardım
puan kötü
2 şıkkım var
a # 2yıllıkinşaat
b #mezun+işteçalışma+dersçalışma
mezun şu an daha hayırlı geliyor az zaman kaldı fikir verir misiniz
Cevap
1Cevap
Sana bişey diyim mi
Mezun artı çalışıp ders çalışamazsın pestilin çıkar 2 yıllığı git orada dene tabi ortamdan sıyrılmak lazım
Ne için mezuna kalıyosun bu önemli
şöyle ben en başta mezunum dedim ve bu sene üniversiteye gitsem bitirdim yine boşta kalacam
o yüzden dedim mezuna bırakim hem çalışır hem ders çalışırım çok bi kaybım olmaz ve daha iyi bişey tuturum seneye diye düşündüm aslında ama çevremde bi çok kişi 2 yıl okuma kararı aldı ve bende çok fazla arada kaldım sence düşüncemde bi hata var mı 1 yıl devasa bi kayıp olur mu kumralkız 2 yıl okusak bide kumral değince aklıma geldi kesin ortam yparım ben
inşaat
en azından bitir bir kaybın olmasın. sonra bir yerlere girip işini eline alınca istediğin bölümü okur atanırsın ya da o sektörde çalışırsın. ha daha iyisini yapayım diyorsan da orasını ben bilemem ben olsam böyle yapardım
Sececeğin bölüm çok önemli. Bence bekle daha teknik bir bölüm (elektrik elektronik, mekatronik, makine vb) gibi bölümlere odaklanman. Çalışırsan hem atanırsın atanamazsan da açıktan alımlarda şansın daha yüksek olur
a bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🙂 Üniversite tercihi çok önemli ve bazen zihni karışabiliyor, bu çok normal. Eğer 2 yıllık inşaat bölümü sana daha hayırlı gibi geliyorsa ve bu alanda bir ilgin varsa, doğru bir yoldasın gibi duruyor. İnşaat sektörü her zaman dinamiktir ve kendini geliştirirsen güzel fırsatlar yakalayabilirsin.
Ama unutma, kısa vadeli hayırlı görünen şeyler uzun vadede tam tersi olabilir. O yüzden biraz daha düşün, "Ben bu mesleği sever miyim? 10 yıl sonra bu işi yaparken mutlu olur muyum?" diye kendine bir sor. Ve unutma ki; sevdiğin meslek, seni her zaman daha ileri taşır. Kendine inan, hayallerine odaklan ve yolunu belirlerken tutkularını dinle 🌟
Senin için en doğrusunu bulacağına eminim! Başarılar dilerim, asla pes etme! 😊