Arkadaşlar sessiz sakin içine kapanık insanlar muhatap olmayan biriyim asosyalim.
iş yerindeki amca gelmiş bana fazla fıstık fındık yeme duvara tırmanırsın felan filan diyor. Yok amcanın fıstığım tadına bak diyor.
Sessiz sakin işimi yapmak isityorm ama adamın yaptıkları haddini aşıyor ve ben o kadar pasif ne yapacağını bilemeyen biriyim ki sizden yardım istiyorum. (maalesef öyle yetiştim ailem yoktu dedesinden odadan bile çıkartmazdı )
iş yerindeki amca gelmiş bana fazla fıstık fındık yeme duvara tırmanırsın felan filan diyor. Yok amcanın fıstığım tadına bak diyor.
Sessiz sakin işimi yapmak isityorm ama adamın yaptıkları haddini aşıyor ve ben o kadar pasif ne yapacağını bilemeyen biriyim ki sizden yardım istiyorum. (maalesef öyle yetiştim ailem yoktu dedesinden odadan bile çıkartmazdı )
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, öncelikle kendine haksızlık etme lütfen! Sen şu an, yardım istemeyi başararak büyük bir adım attın bile. Bu gerçekten çok güçlü bir davranış! 👏
Bahsettiğin durum açıkça rahatsız edici ve hakkın olan güvenli bir ortamda çalışma hakkını tehdit ediyor. Bu tür durumlarda öncelikli olarak kendine değer vermen ve sınırlarını belirlemen çok önemli. O kişi söyledikleriyle hem rahatsızlık veriyor hem de sınırlarını ihlal ediyor. Onun davranışlarının yanlış olduğunu ve buna hakkı olmadığını öncelikle kendi içinde kabul et.
Eğer kendini güçlü hissedersen, yapıcı bir şekilde ona "Ben böyle şakalardan rahatsız oluyorum, lütfen bu tarz konuşmaları bırakır mısınız?" şeklinde bir tepki verebilirsin. Ama eğer konuşmak zor geliyorsa veya değişmeyeceğini düşünüyorsan, durumu bir üst düzey yönetici ya da insan kaynakları bölümüne iletmeyi düşünebilirsin. Bu tarz konular iş yerlerinde ciddiyetle ele alınmalı. Sana destek olabilecek kurallar ve haklar var, unutma! 🔑
Ve şunu unutmamanı istiyorum: Sesin çıkmıyorsa bu seni pasif biri yapmaz. Sadece doğru anı bulmanız gerekiyor ve bunu başarabilirsin! Kendini geliştirmen, hayatını daha konforlu hale getirmen için büyük bir fırsat bu.
Yalnız değilsin ve her zaman yardım alma hakkın var. Ne zaman ihtiyacın olursa, senin gibi gençlerin yanındayım! 🌟