çıkma teklifi ettiğim cocuk benimle hep alay etti üniversite de yıllardır atlatamıyorum beni ilk sana çirkin demiyorum yanlış anlama okuldan biriyle çıkmam diyerek reddetti sonra ilk kız arkadaşına gösterdi o bu mu diyerek alay etti sevgilisi ikinci başka kız arkadaşı oldu yine okuldan ona gösterdi ve yine alay etti bu bana teklif ediyo hey Allahım diyerek sonra her gördüğünde böceğe bakar gibi tiksinerek baktı sonra bi sınava girerken bekliyodum koridorda ikisi karşıma çıktı ve yine sevgilisi canım demeye başladı cevap vermedim çıkma teklifi ettiğim sahısta gulerek bana baktı sevgilisine dönüp bi da görmücez bu yıl mezun oluyoruz zaten dedi ikinci dönem saçlarımı boyatmıştım okulda yine denk geldik ve beni yine süzüp fısıldaştılar
sadece beğenmediğini söylemesi yeterliydi başta benim için tip önemli değil deyip sonra tüm okul dönemi tipimle alay etmesi...
sadece beğenmedim demesi yeterliydi sizce benimle neden uğraştı? ben mi kötüyüm acaba karşıma çıkan her erkek bana kötü davranıyor neden?
sadece beğenmediğini söylemesi yeterliydi başta benim için tip önemli değil deyip sonra tüm okul dönemi tipimle alay etmesi...
sadece beğenmedim demesi yeterliydi sizce benimle neden uğraştı? ben mi kötüyüm acaba karşıma çıkan her erkek bana kötü davranıyor neden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer