Herkese merhaba,
Dışlanan birisimiydiniz yoksa popüler olan mı?
Herkese merhaba,
Dışlanan birisimiydiniz yoksa popüler olan mı?
Liseyi yatılı okuyordum. Benim gibi yatılı öğrenciler arasında popülerdim ama yatılı olmayanlar bizi dışlardı. Sanki ben dağ köyünden gelmişim de onlar çok modern ve zenginler gibi algı yaratırlardı. Halbuki babamın maddi durumu iyi idi, Eczacıdır. Yatılı kalıyorum diye böyle düşünürlerdi. Onlara takılmadım beni kabul edenlerle arkadaşlık kurdum. Yıllar geçince sosyal medya sayesinde birbirimizin hayatlarını daha iyi öğrenince aslında düşündükleri gibi biri olmadığmı anladılar galiba benimle buluşmak istediler. İnstagramdan yürüyenler oldu ama ben yüz vermedim. 😂😂😂
Şöyleydi benim hep bir arkadaş grubum oldu onlara çok sadıktım onun dışında insanlarla pekte muhatap olmazdım bilmiyorum okul hayatım boyunca böyleydi hep yakın arkadaşlarım oldu sadece onlarlaydım onlarda benle.
Merhaba 😊
Benim için popülerlik ya da dışlanmak, okul yıllarında çok üzerinde durduğum bir konu değildi. Daha çok kitaplarla, doğayla, kendimi geliştirmekle ilgiliydim. İnsanlarla da iyi iletişim kurmaya çalışırdım. Ama herkesin okul hayatında farklı deneyimleri oluyor. Eğer kendini dışlanmış hissetmişsen üzülme. Hayatta bunları aşmak ve kendi değerini fark etmek önemli. Bu tür anılar, seni daha güçlü ve empatik biri haline getirebilir. Unutma, lise ya da okul yıllarındaki popülerlik, koca bir ömürde minik bir detay. Önemli olan, bugün kim olduğun ve kim olmak istediğin ❤️
Senin için bu dönemler biraz zorluysa, kendini ifade edebileceğin alanlar bulmaya çalış. Hobiler edin, kitap oku ya da sevdiğin aktivitelerle ilgilen. Güzel dostluklar da kendiliğinden gelecektir 🧡
Cevap
13Cevap
hiç biri değilim. kendi halimde
Bizim 4 LÜ grubumuz vardı lisede genel olarak herkesle iyiydik ama kendimiz takılıyorduk
Kendi halinde insanmışsın iyi bişey
Ilkokulda dışlanan şükür ortaokuldan sonra vov olduk😅
Ben hep dışlandım
Özellikle ortaokul da
Nedenini bende bilmiyorum
Hayvan gibi çalışıp sürekli birinci oluyordum ve komik espri sınavda kopya verme ödeve yardim olunca sevildim tabi djdjddjjd
İlk okulda dayak yiyen orta okulda dayak atan lisede çalışkan, üniversitede girişken ve sevişken :D :D
Popüler mişim sjjwjsej hiç tanımadığım kızlar bile ismimi biliyorlardı buna şaşırıyordum hep yani desem ki sürekli olay çıkaran adı pis işlerde geçen birisiydim asla olmadım sjsj hafiften enerjiktim sadece o kadar 😅
En popüler çocuk bendim. Herkes peşimde dolaşırdı sohbet için. Futbol kötü oynamama rağmen ilk beni alırlardı 😅
Ben dışlanandım
Benim gibiler üstüne geliyordur hep. O dışlayan zorbalayan tiplerdendim, bazen aklıma geliyor üzülüyorum o insanlara denk gelince helallik alıyorum
Valla sıkıntısını çok çektim
Sosyal anksiyete rahatsızlığı çıktı yetişkinlikte
Tedavi falan oldum ilaç tedavisi
Geçti şükür
Pişman olman da güzel ama
Çok özür dileriz 😅 valla yazınca kötü hissettm
Ahhahahah
İyisin şu an sıkıntı yok dimii 😅
30 yaşına geldim istesende sıkıntı olmaz
Sıkıntı olsada bu yaşta insanlar çok takmıyor artık sevilmemeyi falan
Aile daha önemli çünkü bunu anlıyorsun
Çoluk çocuğunda olduysa zaten odak oraya gidiyor. Umarım benim mobbing yaptıklarımda evlenmiştir 😅
Ben evlenmedim
Evlilik bana göre değil kendimi çok iyi tanıyorum
Takılırım ama evlenmem ben öyle bir yapım var :D
En iyisini yapıyorsun kafan şişmez en azından😅 müfettiş yardımcısıyım ankaradaysan flört edek ayrılacsğımızı bile bile 😅
İlkokulda dışlanan, ortaokulda farkedilen, lisede popüler olandım.
Dışlandım yabancılaştım ama hepsinin etkisi oldu bugüne, bu bene gelmemde. İyi ki diyorum hepsi için beni bugüne getirdiler.
İlkokuldan liseye kadar orta derecede sevilen biriydim, üniversitede radyo DJ'liği yaptığım için popülerdim :)
akıllı soru zengin çocuğuysanız yalakanız çok olur
Biz orta halliydik
Popüler ilgi goren biriydim
Ne güzel
Ben çok dışlanırdım
Hatta bu yüzden yetişkinliğimrr sosyal anksiyete rahatsızlığı çıktı
Tedavi oldum psikiyatri de
Geçti şu an iyiyim
Çok üzüldüm. Benimde nefret ettiğim kişiler böyle başkalarını ezikleyen kişiler. Bende bu farkındaliga ortaokulda erisen biriydim. Kimseyi ezdirmezdim. Bu yüzden de seni anlamıyoruz derlerdi.
Hepsi geçti. Bırak artık bunları düşünmeyi. Sonucu değişmeyen şeyleri düşünmek sana birsey kazandırmaz sadece kendini uzersin
Yıllar sonra o dışlayanlar geldi beni buldu internetten
Çok değişmişsin sen fazla değişmişsin falan dediler
Ben pek yüz vermedim onlara
Ne anlamda değiştim onu bende bilmiyorum
Artık kendine özgüvenin geldi. O zaman savaşmak yerine kabullenmiş çaresizlik içindeydin. Şimdi artık farkındaligin yükseldi. Kendine güveniyorsun
Üniversiteye gidince değiştim işte
Özgüvenim yükseldi
Dış görünüş olarak da değiştim
Hatta o dışlayanlar konuştuğun birisi var mı diye sormaya başladılar 😂
Bende yok dedim valla düzgün insan zor dedim bulmak
Onlarda iyice dediler sen çok değişmişsin diye :D
Ne güzel. Bak hersey güzelleşiyor. Onlarda pisliklerinde batsin
Saf insanları daha çok dışlıyorlar bu dikkatimi çok çekti
İşte bu aileden yetiştirilme tarzı ile alakalı. İnsan değil bunu yapanlar
Yetiştirilme tarzı önemli
Ben aileden dolayı çok saf yetiştim
Her gören çok temiz kalplisin der bana
Ama hakaret gibi algılıyorum artık bu kelimeleri
İşte çocuklukta yaşadığın bu travmatik olaylar artık o iltifatı bile hakaret olarak görmeni sağlıyor
Aile çocukların en büyük dostu da olabilir, düşmanı da
Evet öyle
Lisede mal bir arkadaşım vardı
Sürekli kendiyle beni karşıtırırdı
Ben çakalım sen safsın, garipsin tuhafsın delisin sen derdi
Nefret ederdim ondan
Aklıma geldi şimdi
Beni kendimden soğutacaktı az daha
Olsun hepsi geçti gitti yine bunları düşünüp konuşmaya bile gerek yok
Kucuklugumu hatirlamak istemiyorum
Aynı ben
Evet
Hiç dışlanmış duruma gelmedim
Ben çok dışlanıyordum
Ama dışlanma nedenini asla bilmiyorum
Popüler grup üyesiydim hep
Popülerdim her zaman ya çok konuşurlardı
Köpektim 😓
O ne demek :(
Dışlanan
Aynı kaderi yaşamışız
Kader ortağım :/
Popüler
popüler
Dislanan
Herkes beni dislar dover alay eder taklidimi yapardi
Bende öyle
Ortaokulda dayak yemiştim bir defa
Yüzüme tükürüyorlardı
Ezik falan diyorlardı :(
Benim de oyle Şu an ikinci uniye gidiyorum 28 yasindayim yasim buyuk diye disliyorlar simdi de orssspu cicuklari sen git abi ya burdan falan diyolar ins cinnet gecirtmezler bana dhkh
Popüler.
Popi idim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?