Stajda benden hoşalanan birisi var ama anlamıyorum ben amacını yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

Stajda benden hoşlanan biri vardı 3 günde belli etti kendini o bana baktığında bende ona bakıyordum kendisi kendini belli ettikten sonra o da farkına vardı benim ona baktığımı sonra böyle devam etti ve uzun uzun bakıyordu nerde görürse sonra böyle 1 hafta bitti pazartesi günü onu ben imza yerine giderken gördüm ve o da beni gördü ama ben gitmedim yanına bekledim bir yerde sonra tam gidecektim karşıma çıktı ve yüzüme baktı bende bakmadım çünkü yanında arkadaşı vardı bende utandım o beni yanlış anlamış herhalde onu istemediğimi sanmış işte o gün bu kişinin instegramına girdik ve bir tane baş harf ve yanında beyaz bir kalp vardı acaba dedik arkadaşımla ben ona bakmadım o yüzden mi böyle bir şey yaptı ya da öncesinden mi vardı ama bakışları gerçekten hoşlandım bakışı atıyordu her defasında sonrasında ben bu kişiyi gördüm benim staj yaptığım yerde önünden geçtim hiç yüzüme bakmadı yine imza yerinde gördüm ve ben baktım bu sefer bakacak mı diye o da hemen baktı ama uzun uzun baktı bilmiyorum amacı ne sonrasında bazı yerlerde karşılaşıyorduk bakıyordu ama kısa hemen başını çeviriyordu benim yerime geliyordu soru sormak bahanesiyle öyle işte bilmiyorum sence ben bişeyler yapayım mı arkadaşlar
Stajda benden hoşalanan birisi var ama anlamıyorum ben amacını yardımcı olur musunuz arkadaşlar?