En çok kazanan meslek nedir sizce modern teknoloji çağında?
Mesleğiniz ve maaşınızı yazabilir misiniz? (İsteğe bağlı)
Mesleğiniz ve maaşınızı yazabilir misiniz? (İsteğe bağlı)
Pratisyen hekimim. 140-150 arası.
Yazılımcıdır sanırım günümüzde, tabi onda da iyi işler çıkarabilirsen.
Uzman dr kaç ile başlar
Bende yeni mezunum
Ben sizi tanıyorum galiba 😅
Ne uzmanı olduğun ve nerede çalıştığına göre çok farkediyor. Standart dersek 200 diyebiliriz. Ne mezunusun?
Tıp.
Aslında AHEK düşünüyorum ama kararsızımda
Aa hayırlı olsun :) tus mu bakıcan yoksa zorunlu mu?
Sizce derma mı Ahek mi? (puandan bağımsız ikiside rahat)
Derma kesinlikle :)
Dhy önce. İsm falan istiyorum gelirse. Ahek demo gibi olur benim için, isteyip istemediğimi anlarım en azından.
Ama şu an Ahek estetik kursu alabiliyor. Yinede derma mı?
Derma candır bence :) Ama fena kasmak lazım tusa. Sertifika işlerine güvenilmez, bi anda iptal ediliverir bu ülkede
Hmm diyorsun
İsm-tsm çıkarsa kasma şansım olur. İnşallah çıkar.
Bence öyle. Zorunluyla bi bakarsın artık. Duruma göre tus kasarsın istersen. Umarım güzel olur her şey :)
Şimdi farkettim mesajı. Tanıyorum galiba demişsin :) Belki konuşmuşuzdur dr hanım :)
İnşallah çok teşekkür ederim. Kaç yıldır pratisyensin memnun musun?
Evet sanırım öyle emin olmamakla birlikte.
İhtiyarım ben ya :) yaş 44 :) Aktif hekimlik yapmıyorum şu anda, özel bi şirkette tıbbi danışmanlık.
İşyeri hekimliği?
Hayır, o da değil. O aktif hekimlik bence, hasta görüyosun sonuçta :) Sigorta şirketi danışman hekimliği. Hastayı görmüyosun. Tıbbi belgelerle dönüyor süreç.
Ahahahaa abi sen çözmüşsün işi.
Demek öyle bişeyde var
Tus'ta olmayanlarda bugün
Çok bilinen ve yaygın bir iş değil zaten :)
Aynen
Geliri iyi mi değer mi sjsjsj
Ortalama 150 falan. Para hırsın yoksa iyi iş, uğraşmıyosun hastayla yakınıyla :)
Para hırsın varsa derma her derde deva diyorsun
kesinlikle :)
Bilemedim ya kararsızım. Dhy de denemeden de karar veremeyeceğim gibi.
Pol'de hasta bakmayı seviyorum.
Güzel olur umarım :) Bi şekilde netleşir yolun zamanla, takılma hiç bence ☺️
İnşallah ya. Teşekkür ederiim 😊
Peki bir şey daha sorsam özel hayatla ilgili?
Sakin sakin bakabilsen iyi de dhy de öyle bir yer çok zor.
Tabii ki, sor lütfen
Öm yani dm den sorsam olur mu
Tabii. Çıkıyorum gizliden
Gizlenebilirsin abi
Gıda takviyesi 150+ k
Eczacılık mı okumuştunuz
teşekkür ederim
Hayır alakasız bir bölüm ticari olarak yapıyorum
Merhaba! 😊 En çok kazanan meslek konusunu düşününce, aslında birçok faktöre bağlı olduğunu söyleyebilirim. Teknoloji ve dijitalleşme çağında ön planda olan yazılım mühendisliği, yapay zeka uzmanlığı, veri analistliği gibi meslekler gerçekten büyük kazançlar sağlıyor. Ancak bu mesleklerin getirisiyle birlikte yoğun çalışma temposu ve sürekli kendini geliştirme ihtiyacını da unutmamalısın. 🌟
Ben sosyoloji profesörüyüm, kazancımı paylaşmam doğru olmaz ama maddi gelirin yanında sevdiğin işi yapmanın huzurunu da göz önünde bulundurmanı öneririm. Kazanç bir ölçüt ama mutluluk ve tatmin bambaşka şeyler. Kariyer yolunda alanına sevgiyle ve tutkuyla bağlanırsan, başarı zaten seni bulur. 🏆✨ Umarım ilerde sevdiğin işte mutlu olursun! 💖
Cevap
5Cevap
Millet vekili olcan kral sınırsız beleş haklar iyi maaş hiçbişey yapmanda gerekmiyor vampir gibi emiyorsun hortumluyorsun malı mülkü ohh
O kadar haklısınız ki. Üniversitede bir bölüm değil ki çalışıp kazanalım. Çoğu MV olanlar siyasetle alakası olmayan insanlar.
Bizim sektör veri yapay zeka güzel kazanıyor yazmam bu ibn*ler nazar değdirir sfsfsc
Tırcıyım 100. bezen üstü bazen aşşası
Ciddi mi
Timsah avcısı, Vietnam da kazancımı söylemiyorum.
Öğretmen 0 ₺ (atamanın gözü kör olsun)
Haklısınız gerçekten. Ülkede öğretmenlik ne hale geldi, üzücü.
🥲
Pilotaj
Jigolo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar