Sizce gidişat neyi gösteriyor?

Erkek arkadaşımla ciddi bi ilişkimiz var ailesi beni çok seviyor ben de onları ama kendisinin işi yok yaklaşık 45 gündür evde yatıyor ve askerlik gelene kadar da yatacakmış yaklaşık 5 6 ay daha öncesinde de sigortasız çalışıyordu ama brn de atanmaya çalışan rahat bi hayat isteyen bi insanım her şey için emek verdiğini ama atanamadığını söylüyor böyle bişe yok mülakatlara girerken evraklarını bile ben hazırladım ailesi hrp bana derdi sana farklı bize öyle değil falan diye ama fark ettim ki bana da aynıymış brn alttan aldığım için anlamamışım geçen bana brn senin si*inde değilim falan dedi gereksiz yere ders çalışmayu seviyosun zaten daha çok çalış ben başka ilde yaşamak istemiyorum falan diyo bana saygısı yok bu iş konusunda fikirlerime önem vermyio gibi ben söylediğimde soruyo sonra da dito ki ee sen zaten anlatıyorsun bi de üstüne bana ben böyleyim sinirlenince dediğimi duymam 2 saate unuturum değişmem olduğum gibi kabul et ben seni olduğun gibi kabul ediyorum diyo benim de hiçbişeyim yok ona karşı kısıtlamam müdahale etmem ama brn dediklerini unutmuyorum işte yoruldum artık bu durumdan geçen günde bana dedi ki senin bana karşı sevgin azalmış annesi mesaj atmış sende benim bi kızımsın seni çok seviyorum hep öyle kalacaksın diye ama çocukta tık yok ne bi çaba ev almak istiyodu geçici çalışıyordu ordan da çıktı ikindi dışarı çıkıyo geve eve dönüyo bu aralar sizce gidişat ne ne yapmam lazım artık gerçekten bilmiyorum siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz
Sizce gidişat neyi gösteriyor?