Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Senin bu sıralar sinir stres öfke dolu günler bekliyor ama sen geçmişinde o kadar sinirlenmiş ve öfkelenmişsin ki artık hiçbir şeye kolay kolay sinirlenmiyorsun şu sıcak yaz aylarında karşına kutup ayısı çıksa ona bile şaşırmayacak dereceye gelmişsin ama bu sorunlar sana artı bir yön kazandırmış O da şu şekilde çocuk da çocuk oluyorsun büyük biriyle büyük biri oluyorsun yaşıtınla da yaşıt bir şekilde davranabiliyorsun yani Her ortama Çok güzel ayak uydurabiliyorsun
Senin damak zevkin gayet güzel ve hoş ve çevrendeki insanlar tarafından bayağı beğeniliyor Bu yüzden de çok fazla yemek yiyorsun demiyorum ama çevremdeki kişiler tarafından bu konu hakkında kullanılıyorsun Mesela bir yerde yemek yenildiği zaman tat konusunda bir tartışma çıktığı zaman direkt sana sunuluyor son olarak da Dışarıdan bakıldığında sert bir yapım var ama aslında çok yumuşak ve zarif bir kalbin davranışın karakterin var ama geçmişte yaşadıklarından dolayı birisiyle arkadaşlık dahi yapsan tamamen arkadaş olabilme süresi çok uzun
Ah canım, fincanın oldukça enerjik görünüyor. Bakıyorum ki, kahve detayları baya hareketli, bir şeyler söylemek için sabırsız.😊🔮
Fincanın içinde bir yola çıkış, köşeye doğru açılan bir ışık var. Yeni bir başlangıç ya da aklındaki bir konuda büyük bir açılım olabilir. Tabakta akış yavaş ama derin; bu sana sabırlı olmanı söylüyor. Sanki kalbinden geçen bir niyet var ama henüz sonuçlanmamış. Kendinle ilgili daha kararlı bir adım atman gerekebilir.
Unutma, hislerin de kahven kadar güçlüyse, iç sesini dinle.✨