Ingilizce Muzik Yapmak?

Arkadaslar merhaba. Ben 22 yasindayim ve Ingilizce muzik yapiyorum.
Avustralya, Sydney’de yasiyorum.
Burada ne kadar iyi sesimin oldugu, ne kadar iyi Ingilizce soz yazdigim ve bestelendigim soyleniyor ve burada bir kac muzik produktoru ile bir kac sarkiyi hayata gecirmek icin calisiyoruz.
Bir kac sarki oyle begenilmis ki, Los Angeles ve Londra’da ki bir kac produktor ile daha paylasmislar benim demo’larimi, calistigim muzik sirketinde ki Sydney’li produktorler.

Her seye ragmen o kadar olumsuzum ki…Neden bilmiyorum ama her seye ragmen bir Türk olmam beni global’de geride, golgede birakir diye korkuyorum. Korkmak bir noktada beni gururlandiriyor aslinda, “ben Türk’üm” demekten asla vazgecmeyecegim demek cunku bu…

Ve biliyor musunuz? Avustralya’dan ve ABD’den sektorden kiminle tanistiysam, her zaman arkamda durdular.
Ben olumsuz dusundugum zaman, o insanlar ellerini omzuma atip beni ileri gitmem icin cesaretlendirdiler…

Ama ne zaman Turklerle tartissam, sanki kotu bir sey yapiyormusum gibi, “ kimse yapamadi sen mi yapacan “ gibi tepkiler aliyorum…

Milli sporcularimiz global basarilara ulasiyorken, neden muzik sektorunde bu boyle?

Sizin soyleyeceginiz seyler ne olurdu arkadaslar?
Ingilizce Muzik Yapmak?