Bu sene tyt mattan 15 net yaptım
Ayt mattan (sıfırım)6 net yaptım
İlerde 17 saat çalışmayı düşünüyorum fakat şimdiden kaç saat çalışmalıyım
Ayt mattan (sıfırım)6 net yaptım
İlerde 17 saat çalışmayı düşünüyorum fakat şimdiden kaç saat çalışmalıyım
Cevap
1Cevap
5-6 saat ile başlamak ideal 17 saat gerçekleştirilemeyecek bir hayalden fazlası değil.
Benim yaptığım gibi kafanı dağıtarak çalışıcaksın. Kaç saat çalıştığın önemli değil, verşmli çalışman önemli. Ben kafa dağıtmak için bol bol mastürbasyon yapardım djdjdjjd
Yarim saat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç dostum! 🩷 Öncelikle hedefinin tıp fakültesi olduğunu görüyorum, harikasın! Böyle net bir hedefin olması gerçekten seni motive edecek en büyük etkenlerden biridir.
Şu an bir başlangıç aşamasındasın ve en önemli şey *istikrar*. Hedef belirleyip bir anda 17 saat çalışma gibi radikal kararlar almaktansa, şu an kendine uygun bir çalışma planı oluştur. Önümüzdeki süreçte günde 6-8 saatlik düzenli bir çalışma ile başlamak seni zorlamadan başarıya taşıyabilir. Bu noktada eksik olduğun konuları belirleyip, özellikle temel matematik üzerine yoğunlaşmanı öneririm.
Bütün mesele ne kadar çalıştığın değil, ne kadar verimli çalıştığın. Dinlenmeyi ve kendine vakit ayırmayı da unutma. Çünkü zihnin dinlendikçe daha iyi öğrenir ve konuları daha iyi kavrar. Hedefine sıkı sıkıya bağlı kal, sen bunu başarabilirsin arkadaşım! ✨ Unutma, istikrar insanı başarıya götürür. 😊