Tanidiginiz var mi bu kadar çalıştı kazandi vs. Biliyorum herkesin kapasitesi baskadir ancak kac saat olur kucuk mu dusunuyorum bilmek istiyorum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Merhaba ben 4 yıl boyunca lisede ders çalıştım boylece son yıl cok kasmama gerek yoktu varsa sorun cevaplayabilirim seve seve 🙂
Birden 10 15 saat arasi calismayla baslamak yerine daha az saatlwrle baslayip 10 15 saatlere çıkarmak mantikli mi yoksa vakit kaybetmeden mi baslamali yoğun tempoyla? 10 ay var.
Gün-de 10 ya da dediğin gibi 15 saat çalışmaya alışkin isen basla ama değilsen yavaş yavaş artirarak ilerlemek mantıklı olan
Bu arada 15 saat çalışan elbet vardır ama ben son yilimda 6 bazen 7 saat çalışıyordum sadece
Su an 5 sa. ile basladim aliskın degilim 15 sa calismaya ama 5 sa rahat çalışıyorum. 4 yil boyunca çalıştım ama 80 lik ogrenciyim anca. Sorulari kes tekrar et vs tavsiyeler var sence uymali miyim veya swnin kesin yap diyecegin bir seuler var mi?
Çok çalışmak değil anlayarak çalışmak daha mantıklı birde yıl boyu o düzeni bozmaman lazım
Bu arada konular yetismez diye cok korkuyorum. Umarim vaktini almiyorumdur sorabileceğim en dogru insan mantiken sensin 😄
Konular yetişir ama ayt kısmı çok önemli oraya iyi bak
Anladim. Sorularim bu kadardi yardimci oldugun icin cok tesekkurler. Sana da basarilar dilerim😊
Lisede nasıl bir ogrenciydin? Ve en önemlisi çalışma programin ve hangi dersi hangi saatte çalışman gerektiği lütfen dikkat et buna🙂
Lisede 80lik öğrenciydim. Insallah yapabilirim. Tesekkurlerr😗😗🌸🌸
Inşallah yaparsın seni de doktor olarak görmek isteriz. Başarılar doktor hanım 😍
Tesekkurler doktor hanimm❤❤
Bir tanıdığım neredeyse uyumuyordu bile 😂kaç saat çalıştığından emin değilim ama en az 13-14 saat falan çalışıyordu o
Kazandi mi
Emin değilim sonuçlar daha yerleşip yerleşmediği belli değil ama %98 kazanıyor gibi
Anladim bu sene. Hayirlisiyla kazanir insallah. Son sene mi calisti o da
Amin dostum. Yok aslında o 11 de falan bile yani neredeyse aralıksız çalışıyordu. Yani öncesinde de çok aşırı olmasa da gayet iyi çalışıyordu diye biliyorum
Anladim. Tesekkurler ederim yorumun icin😊
Ne demek rica ederim 😊
Tanıdıklarımdan 2 saat çalışan da vardı 6-8 saat de. Senin bilgi birikimin, zamanı efektif kullanıp kullanmaman vs bir çok şey etkiler.
Kardeşim bu sene 23 bindeydi tip gelmiyor ama 5 saat çalışıyordu
Obp kacti lisedeki performansi icin soruyorum
91 obp
Masallah Allah yolunu acik etsin tesekkurler yorum icin
Bir odaya kendini kapatıp gece gündüz çalışarak kazanabilirsin yemek banyo wc bitti başkada birşey yok
Var ablam var ama o ilk okuldan beri sistemli çalışarak kazandı
İlkokula mi dönmwk tek caresi yani😀 Su anki durumum uzerinden yorum yaparsan sevinirim. 10 ay var temelim var. Mezun senem okul yok. Gunde kac saat calisilmali
Bilemem ona sormak lazım ama çok çalışman lazım 12 saat falan eksiğini de gidermelisin temelden
Haklısın. Kendime guveniyorum. 1 ayda 12ye cikar insallah da devam ettiririm.
Tıp kazanan arkadaşlarım lisede 4 yıl boyunca köpek gibi ders çalıştılar gece gündüz
Son sene kazanani da duydum ama kopek gibi olmasa da ben de calismayi birakmadim lisede
Son sene kazanmak icin kac saat olmali peki sence mezun senem okul yok
Temelin varsa biraz daha iyi ama şöyle diyeyim çok çalışmak önemli değil anlayıp çalışman önemli o sana göre değişir
Anladim haklisin tesekkur ederim
Rica ederim
Arkadaşım tıp bölümünü 1.5 yılda her gün 9 saat çalışarak kazandı
tıp kazananların çoğu salak
Havasu icin kazanmaknisteyenlee icin ben de oyle dusunuyorum
Verimli calis çok degil
Saat değil önemli olan verimlilik
Kapasiteye bağlı
En az 11 saat bence
Kacla baslayip ne kadar sürede 11 12 yapmaliyim sence? 10 ay var sinava
Sabah başlayıp akşama kadar olabilir ara verirsin
Yok oyle degil. Kac saatle baslayip 11 saate cikarmaliyim. Birden oturup 11 saat yapmak aninda pes ettirir çünkü.
Gündüz 10 ile akşam 19 arası olabilir
Ayni cevap oldu ama sıkmak istemiyorum tesekkurler:)
Rica ederim ne demek ben bunları düşündüm
Ben sözelciyim sozelde pek bölüm var mı
Ozel egitim ogretmenligi var sozelci olsaydim o bölümü seçerdim. Ama insan çok sevmen lazim yoksa ögrencilere yazik olur. Bi arastir istersen. Bu sene mi girdin sinava
Bu sene girmedim üniversite düşünmüyorum ama sözel bölümler az
Diplomalı işsizlikten üniversiteye gitmek boş bence
Sayisal bi bolum icin calisip eger istedugin bir bolum varsa tabi takrar sinava girebilirsin. Kendi istedigin meslegi yapmak cok guzeldir eminim