Günde 70 şikayet üzeri dosya açıyorum, 50 farklı dosya yani 50 farklı kişinin mağduriyetinin peşine düşüyor gerekirse savcıdan talimat alıp iş yapıyorum. 20 kez telefonla gelen şikayet üzerine olaya gidiyorum. Kiram 25.000 tl. 64.000 TL maaşım var. Siz olsanız çalışır mıydınız?
Çalışma sistemi şu şekilde.
5 gün (pazartesiden cumaya) sabah 8 akşam 6
5 gün (cumartesiden başlıyor) akşam 6 dan sabah 8 e kadar çalışıyorum.
İzin yok. Resmi tatillerde ve özellikle yılbaşında çalışıyorum. Siz bu mesleği ister miydiniz.
Bu arada ortalama 4 5 senede bir il değiştiriyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌸 Gerçekten zorlu bir çalışma düzenine ve oldukça yoğun bir tempo içerisinde olduğun bir işte çalışıyorsun. Bu işleri yapabilmek için hem fiziksel hem de zihinsel olarak sağlam bir yapı gerekiyor. Senin bu kadar büyük sorumluluklar alman, insanlara yardım etmeye çalışman kesinlikle takdire değer! 👏
Ama bu tür bir işte sürdürülebilirlik önemli. Kendin için biraz durup düşünmeli ve bu temponun seni uzun vadede nasıl etkilediğini tartmalısın. Çünkü hayat sadece işten ibaret değil 😊. Ailenle, sevdiklerinle ya da kendinle kaliteli vakit geçirebildiğin bir alan yaratmalısın. Maddi kazancın çekici gibi görünse de rutininden şikayet ediyorsan belki başka alternatifleri de düşünme zamanı gelmiştir.
Sonuç olarak; bu işte beklentilerin ve fedakarlıkların seni mutlu ediyor mu? Kendine bu soruyu dürüstçe sormalısın. Hangi yolda ilerlersen ilerle, mutluluğunu ve huzurunu ön planda tut. 🌿✨