Güncellemeler
1 yıl
Bilgesayar yok bozuldu maalesef
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kankacım şu an en mantıklı web sitesi üzerinden ticarat yapman. ben kurulum gerçekleştirebiliyorum eğer satıcak sanal üzerinden kargo üzerinden yazılım üzerinden web sitesi açarız düşündüğün bişey varsa yaz dm
Benimde elimden geliyo çok teşekk ederim yardımcı olmak istedigin için ama sadece ne satmam gerektigini ya da o tutacak işin ne oldugunu bilmiyorum yani internet üzerinde veya reelde ne tutar bilmiyorum
Kaliteli bir hile mağazası açarsan pubg valorant gibi popüler oyunlar arasında satış yaparsın alıcılar oluyor ama fazla kazanç yok en fazla günlük harçlığın çıkar.
bu benim site: https://mmogames.market/
aylık 60k çebime giriyor ama çok eskiyim piyasada ben
bu türev işleden anlıyorasn bayilik veririm
Yazılıma okdr hakim degilim maalesef
Site kurmayı yönetmeyi biliyorum ama oyunlar arası vs o tarz şeylerden anlmam ilk defa duydum diyebilirm
musaidsen gel sese anlatayım sana 0 dan 9 za kadar temiz para var piyasayı oturtursan tabi %100 tutma garantisi yok %60 %65 arası tutar
yardımcı olurum bu konuda ama az çok komisyon isterim kazanç durumlarında 30 gün boyunca
Güzel fırsat ama eşime sormadan bu işe kalkışamam uygun bulursa ona anlatsan olur mu
elbette
Tamam ben onunla konuştuktan sonra sana dönüş yapması için konuşacagım teşekkürler
evinizde bilgisayar varsa eşinizi arama departmanında çalıştırabilirim başka sitemizde. aylık 60 65k arası kazanç ara sıra muşterilerden bahşiş geliyor 500 1000 dahada fazla çıkabilir
ayın 15 sinden 15 sine ödeme sağlamaktayım
yoğunluktan yetişemiyoruz üyelere
Bilgesayar bozuldu maalesef şuanda yok telefondan hallebilicegimiz bir şey degil mi
bilgisayar olmadan olmaz. sebebi size vericem panel üzerinden telefon numaraları olucaktır misal örnek biri dedi internet çekmio ya da şu ürünü alıcam ne işe yarar sizde arayıp diyeceksiniz kalitele marka üsülünde arkadaşlarımız gösterir size zaten onu
Tamam dedigim gibi eşimle bi konuşacağım sabah sonrasında aklına yatarsa bilgisayar işini hallederiz
tamam dilerseniz dmden yazın iletişim numarası bırakayım size ordan yazarsınız
Xper seviyem yeterli degilmiş dkckrkckf
İnstagram hesabı bırakabilirsen buraya ordan ulaşırız biz sana