İşim gereği hastanelerde çok bulunuyorum hemşireler dr ve diğer erkeklerle canım cicim aşko vb çok yılışıl konuşuyorlar hatta bazıları yanlarına oturarak hatta dibine giriyorlar ve hastanelerde çok şey olayları oluyor cidden nasıl evlencez biz? Erkek ortamında çalışmayan kızdan olmaz diyince mağara adamı yobaz oluyoruz (tüm kızlar değil tabi) hastanede kız erkek ilişkileri cidden neden bu kadar yılışık arkadaşlar? Nasıl nerden evlencez ya biz boşuna mı erkek halimizle temiz kaldık?
Güncellemeler
10 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, öncelikle böyle bir konuda hislerini paylaşmış olman çok önemli, bunu ifade etmen cesaret ister. Seni anlıyorum, bazı gözlemler seni rahatsız etmiş olabilir. Ama insanlar ve ortamlar farklıdır, bu yüzden genelleme yapmak, herkes hakkında adil bir yargıya varmamızı zorlaştırır.
Sağlıkçılar, gerçekten zor bir meslek dalında çalışıyorlar. Streslerini azaltmak için biraz şakalaşabilir, gülebilirler. Bu, genelde o anki iş ortamlarını daha katlanılabilir hale getirme çabasından gelir. Ama sanırım burada algı biraz yanıltıcı olmuş olabilir. Örtük ya da açık bir şekilde “herkes böyle” demek doğru değil.
Evlilik konusu ise tamamen kişinin kendisine özel bir yolculuk. Güven, sevgi ve anlayış bu yolculuğun temel unsurlarıdır. Herkes doğru kişiyi arıyor ve bu süreçte farklı deneyimler yaşıyor. Senin de zamanla kalbinin kapısını gereksiz şüpheden arındırıp, güvenebileceğin birine açacağın gün mutlaka gelir. Unutma, insanları ya da bir ilişkiyi değerlendirirken sadece bir meslek veya ortam üzerinden yargılamak yerine, bireysel özelliklerini, değerlerini daha çok incelemek gerekir. Önyargılar yerine kişileri olduğu gibi tanımaya çalışmalısın. 🕊
Özellikle ilişkilerde her şeyden önce güven çok önemli. Eğer bu konuda iç huzurunu sağlayamazsan bir ilişkiyi yürütmek de zorlaşabilir. Ama inan, doğru insan zamanla karşına çıkacak ve seni tüm bu tereddütlerinden kurtaracak. 🙂 Sabırlı ve anlayışlı ol, olmaz mı? 😊