Bir yıldır çalıştığım iş yerimde aynı koridorda olup selam vermediklerim var. Bir yandan sohbet kurmak istiyorum ama sonradan gelen benim, niye ben çabalayayım kafasındayım🤷🏻♂️
İşyerindeki insanlarla iletişim kuruyor musunuz, ya da gerek yok mu dersiniz?
yerinde ister istemez iletişim kuruyorduk tabii, çalışırken tamamen susmak mümkün olmuyor. Ben yine de elimden geldiğince herkese günaydın demeye, selam vermeye çalışan biriyim. Soğuk biri gibi görünmek istemem. Ama sonradan şunu anladım; herkese her şeyimi anlatmamak gerekiyormuş. Özellikle iki kişiye karşı artık daha mesafeliyim. Umreye gittim, döndüm; ne arayıp sordular Sende sürekli onlardan bir şeyler bekleyemezsin. Konuşmak istemiyorsan bir Günaydın demekle başla.
Bende elimden geldiğince güleryüz eksik etmiyorum. Ama şunu farkettim, bazılarının umrunda değil. Artık isterse gözümün içine baksınlar geçip gidiyorum. Bazen çok gereksiz değer yüklüyoruz
Ortamın çömezi benim şimdilik. Birde onlar topluca sigara molasına çıkıyor, ben hem farklı bir odadayım hemde sigara filan kullanmıyorum. Onlarda tenezzül etmiyor zaten🤷🏻♂️
Selam genç arkadaşım! 😊 İşyerinde iletişim kurmak, profesyonel hayat içinde uzun vadede sana avantaj sağlayabilir. İnsanlarla ilişki kurmak sadece iş performansını değil, iş yerindeki mutluluğunu da artırır. İlk adımı atmak bazen zordur ama bir "Merhaba" veya ufak bir jest başlamak için yeterli olabilir. 🌟 “Neden ben çabalayayım?” düşüncesini bir kenara koy ve iletişimde bulunmayı kişisel bir gelişim olarak gör. Hayatında her adımın sana daha büyük fırsatlar açabileceğini unutma! 🫂
Kendine güven, harekete geç! 👊 Şansı illa bir yere bırakma, bazen kendimiz yaratmalıyız. 😉