Maaşımı gününden önce isteyebilir miyim?

Arkadaşlar benim çalıştığım iş normal bir iş değil. Normal bir markette sigortasız aylık 15 bin civarı karşılığında çalışıyorum. 6 ay oldu. Ailemin baskısı yüzünden kaldım bu işte. Ayrıca bu adam tarihi geçmiş ürünler de satıyor ama CHP başkan yardımcısı olduğu için hiçbir şey yapmıyorlar. Kendisi 50 bin alırken bana bu ay 10 bin attı onu da anneannem hastalandım ona verdim mecburen kaldı 0. Benim de aciliyet gerektiren nedenlerle hastaneye gitmem gerek, faturamı ödemem gerek, üniversite sınavına hazırlanacağım, kitap almam gerek vs. Her seferinde 2 hafta geçiyor öyle veriyordu maaşı. Bu zamana kadar 70 bin falan aldım 6 ayda. Ben kendisine 2 hafta önce işten çıkacağımı belirttim. Normalde iki hafta önce pazartesi çıkacaktım ama yerime başka çalışacak birisini bulamadığı için ay sonuna kadar bekle dedi. Ben işe Ocağın 29'unda başladım. Haftaya çıkacağım ama hastane randevum falan da var. Açıkçası adam açgözlü birisi, maaşımı erken istesem verir mi? Çünkü işten çıkarsam maaşı vermeyebilir. Daha önceki çalışanlara da aynı muamele yapmış, ben 7. çalışanım. Buradan doktorlar çocuklar jandarmalar polisler falan alışveriş yapıyor genelde zaten. Velhasıl kelam ben 1 gün daha fazla burayı çekemem zaten üni sınavına çalışmam gerekli. Ne yapabilirim?

Maaşımı gününden önce isteyebilir miyim?