aplacım ben mezun olalı olmş 15 yıl burs işi hem kolay hem zor öyle bilidki yerlere gitmemelisin.. yani belediyedir yok öğrenci yardım bilmem nedir onlar vermez.. ama büyük şirketlerin sekreterliklerine okulunu ve bölümünü gösteren bir belge ve burs ihtiyacını içeren bir dilekçe yaz bırak muhakak dönüş alacaksındır.. şirket listesine yapay zekadan yardım alarak bul.. yahuu zeki olmak ayrı zekayı kullanmak ayrı cidden az saksıyı çalıştır.. verimli çalışş çok değil..
Alabilirsin ama senin üniversiten ne zaman alıma çıkacak allah bilir. Puanı alırsın ancak Bursa'da memur olmak için Bursa'ya herhangi bir memur kadrosunun açılmasını beklemen lazım. Sadece puanı alınca olmuyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
o nedemk tıp okumak derken kazandın mı tıp? kazandıysan bir sürü burs alırsın bea ne kafanı yoruyon..
almıyorum
şu an
bu sene kazandım
sakin oll yeni mi kazandın? yani bu yıl mı başlayacaksın.. nereyi tercih ettin ya da nerde okuyorsun..
7 gün sonra tercih vericez
Eskişehir ya da Bursa vericem
tamam sakin ol bi 6 ay ailen idare eder sonra çok kolay burs bulursun.. tıp kazanmışsan ailen seni 6 ay idare edecek gelire de sahiptir.. merak etme..
ailem zengin okumamı istemiyorlar 😂 evden çıkmamı istemiyorlar kıyafetlerine yarışıyorlar onlara göre kadin erkek eşit değildir erkek daha üstündür
sen ne kadar burs alıyorsun
Bursa'da yaşadığımiz için ailem zengin olduğu için bana büyük ihtimalle burs çıkmaz
bursun zenginlikle alakası yok.. öğrencinin her türlüsü fakirdir.. doktor adayısın aplacımm.. bir sürü vakıf dernek var..
bildiğin bir dernek var mı
aplacım ben mezun olalı olmş 15 yıl burs işi hem kolay hem zor öyle bilidki yerlere gitmemelisin.. yani belediyedir yok öğrenci yardım bilmem nedir onlar vermez.. ama büyük şirketlerin sekreterliklerine okulunu ve bölümünü gösteren bir belge ve burs ihtiyacını içeren bir dilekçe yaz bırak muhakak dönüş alacaksındır.. şirket listesine yapay zekadan yardım alarak bul.. yahuu zeki olmak ayrı zekayı kullanmak ayrı cidden az saksıyı çalıştır.. verimli çalışş çok değil..
benim arkadaşlarım tıp okuyor hiç biri burs almıyor tıpta burs almak çok zor diyorlar
oyuzden öyle dedim
Temizlik personeli olmak için KPSS ihtiyacın yok ki
var diye biliyorum
İŞKUR üzerinden kura ile oluyor o
Kanka üniversiteler ya da üniversite hastaneleri kpss ister.
evet zaten üniversitesden bahsediyorum
Bahsettiğin yerler bakanlıklar gibi çok personel almıyor ki
sınavla alıyorlar
Bakanlık işkur alımında ikamet şartı var. Aldığı personel 50-100 başvuran sayısı 50.000 m*k
Aga be ne hayatlar var tebrik ettim seni valla
Zor bütün hayatın okul+iş olur ama başarabilirsin
ama 26 yaşına geldiğimde param olucak işim olucak
o açıdan güzel
85-90 arası kapatıyor
ala bilirim
Alabilirsin ama senin üniversiten ne zaman alıma çıkacak allah bilir. Puanı alırsın ancak Bursa'da memur olmak için Bursa'ya herhangi bir memur kadrosunun açılmasını beklemen lazım. Sadece puanı alınca olmuyor.
evet ama öyle olursa okulumu okuyamam
Kpss daha 13 ay falan var. Sen part time iş bak. Başka yolu yok.
ariyacam
Hem iş tip olmaz bende tıp okuyorum çok zor
napa bilirim soylermisin hayatımı kurtarmamin tek çözümü bu
Hangi şehirde okucan
Uludağ üniversitesi
Ailenle mi yasiyorsun
evet ama okumama izin vermiyorlar
Para kazanma şartıyla mi okucan
hayır onları terkederek
Anladım ama tek başına hayatta durmak zordur
Bende evden gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim
paran yoksa zor
Zor tabi bu yıl mi yks ye girdin
evet
Nerde tip okuyacaksin
bursa
40 bin neden
Kendi hayatımı nasıl devam ede bilirim
Edemezsin
iki işi aynı anda yapman zor ne yazık ki
evet zor ama mecburum
Tıbbi kazandinmi
tıp
evet puanım yetiyor
9 bine girdim
Güzel burs al
Kazandın mı tıp i
puanım yetiyor 9 bin
Sen git burs alırsın çok yerdn
ne kadar alırım tahmini
20!!(
teşekkürler bu bile iş bulana kadar Yeter umarım alırım
Şehir neresi
bursa
Danışma görevlisi ol sitelerde vs. 30-40 bin arası verirler oturduğun yerde de ders çalışırsın
okula gidicem o nasıl olucak
Gece vardiyasında çalışırsın
öyle bir şey var mı
Evet 8 saat 5 gün oluyor genel de akşam 12 sabah 8
Nerde yaşıyorsun
Bursa
Yardımcı olayım
Yaş kaç aynı durumdayım
19..