Ben gerçekten akılsızım?

Arkadaşlar ben normalde bir tatlıcıda çalışıyordum ve işim çok rahattı, memnundum, asgari ücret, sigorta, bireysel emeklilik, yemek her şeyim tam yatıyordu, ama annemin şirketleri olan bi tanıdığı eleman alabilirmiş, bende orada muhasebe işlerine bakarım diye çıktım oraya girdim, bana maaştan yoldan yemekten bahsetmediler bende utandığım için soramadım başlayınca öğrendim, bana asgari ücret, 2. Ayda sigorta ve en düşük bireysel emekliliği yapmışlar, yaparken de mecbur olduğumuz için yapıyoruz daha ucuzu olsa onu yapardık olursa yaparız haberin olsun dediler ben şok oldum çünkü eski çalıştığım yer bile 900 öderken burası 400 ödüyordu ve dahada düşürüceklerini söylüyordu, neyse dedim bunun peşine düşmedim, bu sefer orası bana çok uzaktı ama ben cahil cesareti gelirim dedim ama trafiğini sonra gördüm, her gün toplam 4 saat yol çekiyordum ve en az 2 aktarma gitmem gereken yere yolun yarısını yürüyodum, ilk başta kendileri arabasıyla götüyüyordu sonra ben götüremem demeye başladıklarında otobüsle gittim, ama başta böyle anlaşmıştık, götüremeseler bile servisleri olduğunu söylediler ama servisleride yoktu, şirket arabası olan elemandan rica ediyosun yolun üstüne kadar bırakıyor oymuş. Sonra beni bırakmadıkları için yol parası vericekler zannettim ve onuda vermediler, yemek parası zaten yoktu en kötü şirketlerle anlaşıp en ucuz kalitesiz malzemelerden sürekli karbonhidrat yiyorduk, adam koca şirket sahibi olmasına rağmen çalışanlarını daha doyuramıyordu neyse başta muhasebeyken arada bulaşık yıkıyodum wc temizliyodum her şeyi yapıyodum tam öğrenene kadar, 4. Ayın sonunda sen muhasebeden çıkıyosun artık muhasebeci bulduk temizliğe yardım ediceksin bundan sonra dediler, alt katı üst katı bu katı falan temizlersin dediler resmen beni yenisini bulana kadar kenarda kullanmışlar, neyse bende hoşçakalın dedim istifamı verdim çıktım ne kadar enayiymişim 4 ay bile durmam komik gerçekten, ben çıktıktan sonra temizlikçiye diğer katlarıda kitleyip ekstra para vermemişler, kadın bir de diyor ki senden sonra bana yardımcı almadılar, bende abla zaten beni sana yardım için almamışlardı diyorum

Ben gerçekten akılsızım?