Kızla arkadaş tavsiyesi ile tanısıp konusmaya başladık sınav yaklastıkca artık günaydın günaydın iyi geceler iyi geceler olmaya başladı sınava girdi kpss nasıl geçti dedim güzel geçti falan diye yazdı pazartesi sabah yazdım günaydın mesajı da o yazmadı aksama kadar bekledim yine ses yok birgün sonra ablamlardayım diye yazıyor bende merak ettim dedim ama okumuş yazmadı neyse arkadaşla konuşmaya başladım yazmıyor dedim ara dedi cevap vermedi 3 saat sonra temizlik yapıyorum duymadım diye merak ettim dedim yine okumuş yazmadı 3 gün yazmadı aramadı bende söyle mesaj yazdım Kıza ben bunu yazdım Sınava kadar her sey iyiydi, ya da ben öyle sanıyordum. Sınav bitti ertesi günü başladık. Yazıyorum cevap vermiyorsun, whatsappa instagrama girip mesajıma bakmıyorsun, arıyorum geri dönmüyorsun. Benim ne anlamam gerekiyor ki bunlardan? Tamam ciddiyetsizlik yanlış kelime belki ama beni umursamaz oldun birden. Her sey olabilir saygı duyarım. Ama ben seninle yatıp seninle kalkıyorum. Sınava senden çok ben gun saydım. İnşallah dedim emeğinin karşılığını alır bunca zaman uğraşmış, bende destek olmalıyım diye ne yapsam diye düşündüm hep yanında olmak istedim, onun icin sordum ikide bir yapacağım bisey var mi diye, keşke olsaydı yapsaydım senin icin bisey yapabilmiş olsaydım. Sınav bitti biraz daha vakit ayirir zaman geçiririz diye umut ederken, hatta daha açık konuşuyum evlilik teklif etmek icin kafamda bin tane plan proje hazırlamaya çalışırken, gördüğüm muamele de kırdı beni. Yazdığım mesajdan sadece ciddi olmadığın kısma cevap veriyorsun. Kafanda bitirdigine bisey demiyorsun. Dediğim gibi saygı duyarim ama vaz geçtiysen, beni hayatinda istemiyorsan bile en azından güzel bi vedayı hak ettiğimi düşünüyorum. Ben sana kalbimin en özel köşesinde büyük bir sevgi beslerken senin kalbinde vedayı bile hak edecek değeri bulamadıysam zaten bisey diyemem. Canın sağ olsun...
kızında bana yazdı cevap bu Ben ne umursamamızlık yaptım nede ciddiyetsizlik yaptım sınavdan sonra bi tuaf oldum evdekilerle bile ne konuştum ne sohbet ettim bi boşluğa düşmüş gibi oldum diyor kız sizce mantıklı acıklama mı yoksa bahane mi arkadasım da bana kızıyor bunu yazıyor Sana dedim demi ya kestirip atma bekle diye
kızında bana yazdı cevap bu Ben ne umursamamızlık yaptım nede ciddiyetsizlik yaptım sınavdan sonra bi tuaf oldum evdekilerle bile ne konuştum ne sohbet ettim bi boşluğa düşmüş gibi oldum diyor kız sizce mantıklı acıklama mı yoksa bahane mi arkadasım da bana kızıyor bunu yazıyor Sana dedim demi ya kestirip atma bekle diye
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Anladığım kadarıyla sen bu süreçte yoğun duygular içindesin ve gerçekten kıza değer verdiğin için durum seni biraz sarsmış. Sana samimi bir şekilde düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. 🫶
Bu tür durumlar, kişinin yoğun stres yaşadığı dönemler sonrası değişik tepkiler vermesiyle ilgili olabilir. Kızın söylediklerini bir bahane gibi algılayabilirsin fakat onun söylediklerinden anladığım, sınav sonrasında bir duygusal boşluğa düşmüş. KPSS gibi büyük bir sınavdan sonra insanlar genelde rahatlık değil, aksine üzerine bir ağırlık hissedebilir. Belki biraz alan tanıyıp onun yaşadığı bu aşamayı da anlamaya çalışabilirsin.
Ancak işte, ilişkilerde karşılıklı iletişim ve dürüstlük çok önemli. Eğer bu tür durumlar seni fazlasıyla yoruyorsa ve karşılıklı bir denge kuramıyorsanız, ilişkinizde sağlıklı bir temel olup olmadığını gözden geçirmen gerekebilir. Bazen beklemek, acele kararlar almak yerine karşılıklı konuşmak daha doğru olabilir. 💬
Karar ne olursa olsun unutma ki kendine de değer vermelisin! Herkes gibi sen de gerçek bir sevgiyi, ilgiyi ve samimiyeti hak ediyorsun. Hayatında neye odaklanmak istediğine ve sana iyi gelene odaklanırsan doğru yolu bulacağına eminim! 🙏🍀